#8 Barış Özbek | Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #8 Barış Özbek

Sen diyorsan dedim zaten sen doğru oku olum. :) (-sa,se)(isen)(varsayım cümlesi)

Elano'nun ki pozisyon gereğiydi anlık bi hataydı. Keita'nın ki motivasyonu ve tansiyonu çok yüksek bi maçta yapılmış hareketti tartışılabilir.

Ama bugün ki tartışılamaz. Aptalca ve sorumsuzca bir karttır.

Brezilya Milli Takım oyuncusu ile Fildişi'nin Milli Takım oyuncusu nasıl öyle bir hata yapar ? Madem büyük paralar, büyük oyuncular. Yapmayacaksın.

Bir oyuncu maç bitmeden harika oyun oynamış olmaz yani,70.ci dakikaya kadar mükemmel oynayan bir oyuncu bir ahmaklıkla kart yeyip takımını eksik bırakıyorsa,o kötü izlenimdir,tamam çok koşuyor,çok boğuşuyor eyvallah,ama 11'de oynayacak kapasitede değil bence.

Maçı izlemediniz dimi.Maçı izleyen birileri böyle yorumlar yapamaz...yapmaya hakkı yok...

Serhat sana lafım yok zaten Luis Suarez'i beğenmeyen birinden Barış'ı beğenmesini bekleyemem...Sistem değişti tabi ama sistemde orta saha oyuncuları değişmedi ki...onlar aynı orta saha görevindeler...Bugünkü maçı izleseydiniz Barış'a nasıl davetiye çıkarıldığını görürdünüz...İlk önce Barış'ın ayağına 4-5 saniye rakip basıyor bunu gören veya görmeyen hakem oyunu devam ettiriyor Barış tabi burda sinirlenir...ikincisi Barış'a yapılan penaltı hareketi...Hakem bunu es geçiyor...üstüne birde Tolga'yla yaşadığı gerilim...

Keita'nın kırmızı kartından hiçbi farkı yok...tahrikin babası var bu maçta...Barış'ın kartını savunmuyorum ama biraz kendinizi Beğenmediğiniz Barış'ın yerine koyun a benim renkdaşlarım...

ilk sezonunda 30 küsür maçta oynadı...o sezon şampiyonluk geldi Barış'ın katkısı yadırganamaz tıpkı diğer futbolcular gibi tabiki..hızlı ve pres yapan futbolcuya ihtiyacımız var..Elimizdeki tek hızlı ve pres yapan orta saha oyuncusu Barış...yolu her türlü açık

size Barış'ı anlatmama gerek yok...At gözlüğüyle izlediğiniz için taraflı yorum yapmanız muhtemel...

hadi kalın sağlıcakla

Yine benim dediğime çıkıyosunuz. Kıçıkırık Diyarbakır maçında bile bu kadar provoke oluyor ise büyük maçlarda ne olacak ? Kadıköy deplasmanında , İnönü'de , CL'de ne yapacak? Demek ki büyük takım topçusu değil bu adam..

Güzel açıklamışssın teşekkür ediyorum yardımcı oldun valla :)

Ayhan hiç bi zaman Messi olmadı. Hep böyleydi. Ayhan görevini yapan , çalışkan bi orta saha oldu. Savaşır son damlasına kadar. Fakat beyniyle top oynar , görerek , bilerek top oynar..

Geriye düşünen beyin istemiyoruz.. :D

Formda ayhan yana formsuz ayhan geri oynar.

Bir oyuncu maç bitmeden harika oyun oynamış olmaz yani,70.ci dakikaya kadar mükemmel oynayan bir oyuncu bir ahmaklıkla kart yeyip takımını eksik bırakıyorsa,o kötü izlenimdir,tamam çok koşuyor,çok boğuşuyor eyvallah,ama 11'de oynayacak kapasitede değil bence.

Keita da değil o zaman.

Öyle böyle maç bitti ve 3 puanı aldık.Bundan sonra asıl şu ana kadar yapılan hataların farkına varılıp bi daha yapılmamasını sağlamak gerekir.Bu da teknik heyete düşüyor tabiki.Barışa ve Elonaya iyi bir uyarı lazım.

Brezilya Milli Takım oyuncusu ile Fildişi'nin Milli Takım oyuncusu nasıl öyle bir hata yapar ? Madem büyük paralar, büyük oyuncular. Yapmayacaksın.

Doğru yapmayacaksın. Fakat Elano ve Keita henüz bu sene gelmişlerdir , ve henüz lige ve takıma ayak uydurma dönemi geçirmektedirler. Özellikle Elano.

Ben Elano ve Keita'ya sabredeceğim.O kadar para dökülmüş.Boş oyuncular da değiller, kariyerleri var. Fakat 3 senedir oynayan Barış'a sabretmem çünkü bir artısı yok.

Yapma Meriç ne olur ya.

Bugüne kadar Barış mı vardı ki Ayhan kötü oynuyordu. Barış'la Ayhan kaç maç bir arada oynadı Allah'ını seversen.

Ayrıca şöyle her maça bir bahane bulmayalım artık. YEMEDİK arkadaş gol öyle ya da böyle YEMEDİK.

Bu takımlar atak yaptı diyorsun da ya o atakları biz yaptırtmadıysak. Barış'ın oynaması etkili olduysa.

Bu hakikaten bir dönem o bilmem kaç maçta şu kadar pozisyon verdi şu takıma vermedi o takım zayıftı gibi alflar söyleyenlerin yorumları gibi olmaya başladı. Gs'li olduğunu bilmesem ne diyor bu adam derdim.

Örnek verdim arkada bak istersen. Tekrar ediyim yine de. Talinn maçında Barış sahadaydı golü yedik. Denizli maçında bizzat Barış'ın kaptırdığı topta yedik golü. Tobol maçında da Barış varken yedik yine golü. Pana maçında Barış girince yedik golü. Ve bu Diyarbakır maçında yine Barış varken yedik golü. ;)

Barış'ın oynayıp, oynamaması birşeyleri değiştirmiyor ama rakibin iyi veya kötü olması değiştiriyor. Kaldı ki daha önceleri 2 defansif orta sahayla oynarken, şimdi 3'e çıktı bu sayı. Haliyle daha az pozisyon vermemiz normal değil mi?

Yine benim dediğime çıkıyosunuz. Kıçıkırık Diyarbakır maçında bile bu kadar provoke oluyor ise büyük maçlarda ne olacak ? Kadıköy deplasmanında , İnönü'de , CL'de ne yapacak? Demek ki büyük takım topçusu değil bu adam..

Güzel açıklamışssın teşekkür ediyorum yardımcı oldun valla :)

Adamı sahada bi kıstırıp dövmedikleri kaldı

güldürme beni...sen çık Silopi Cudispor karşısında sende 2-3 tekme ye sonra provoke olma

Örnek verdim arkada bak istersen. Tekrar ediyim yine de. Talinn maçında Barış sahadaydı golü yedik. Denizli maçında bizzat Barış'ın kaptırdığı topta yedik golü. Tobol maçında da Barış varken yedik yine golü. Pana maçında Barış girince yedik golü. Ve bu Diyarbakır maçında yine Barış varken yedik golü. ;)

Barış'ın oynayıp, oynamaması birşeyleri değiştirmiyor ama rakibin iyi veya kötü olması değiştiriyor. Kaldı ki daha önceleri 2 defansif orta sahayla oynarken, şimdi 3'e çıktı bu sayı. Haliyle daha az pozisyon vermemiz normal değil mi?

Lan! herha berlin diyorum bundesliga lideri o zaman tek pozisyon vermedik m.topal barış ikilisiyle ve barışın top çalmaktan canı çıktı.Hatta röpörtajını dinledim hala adalelerim titriyor koşmaktan dedi.

Doğru yapmayacaksın. Fakat Elano ve Keita henüz bu sene gelmişlerdir , ve henüz lige ve takıma ayak uydurma dönemi geçirmektedirler. Özellikle Elano.

Ben Elano ve Keita'ya sabredeceğim.O kadar para dökülmüş.Boş oyuncular da değiller, kariyerleri var. Fakat 3 senedir oynayan Barış'a sabretmem çünkü bir artısı yok.

Kariyerleri varsa derbilerin tansiyonlarını bilmeleri lazım. Özellikle Buca derbisinin tansiyonunu.

Sarı kartları çok sorumsuzcaydı ama onun dışında arzusunu,isteğini ve oyununu beğendim.

Sağ açık yerine ortasahanın ortasında şanş verilmeli.

Yaptığı hareketlerden dolayıda 50 bin euro para cezası almalı minimum

Lan! herha berlin diyorum bundesliga lideri o zaman tek pozisyon vermedik m.topal barış ikilisiyle ve barışın top çalmaktan canı çıktı.Hatta röpörtajını dinledim hala adalelerim titriyor koşmaktan dedi.

Skibbe'nin Galatasaray'ıyla ne alakası var bu senenin ?

vay be adam bir kart gördü ana avrat sövmediğiniz kaldı hea:) kendinize gelin ya.koskoca elano muz bizim buca karşısında yediğini kırmızıyı 2.lig topçusu yemez ona bakarsanız.2-0 öndesin ne 10 kişi bırakıyosun takımı.adamlar penaltıyı atsa tr kupasınada kalamıcaz.ahhh!şimdi bunu barış yapsa asardınız demi adamı!!

Skibbe'nin Galatasaray'ıyla ne alakası var bu senenin ?

Asıl skibbe ile ne alakası var ben Barış özbeki konuşuyorum.

Barış bugün gayet güzel oynadı barış gibi çok var dediğiniz adamların hiçbiri TUTUnamadı galatasarayda.

Rijkaard memnunum dedi maç sonu daha ne

Cihan Haspolatlı bu takımda kaç yıl oynadı? Barış da öyle işte.

Cihan 5 yıl oynamış bu takımda. Barış'a o kadar katlanamaz hiç kimse. Bana güvenebilirsiniz, Barış yeni sezonda bu takımda olmayacak. ;)

Barış'ın ki de refleksti.

Gideyim yarın bi adama tokat atayım refleksti diyeyim bakalım ne yapacak :D

Asıl skibbe ile ne alakası var ben Barış özbeki konuşuyorum.

Barış bugün gayet güzel oynadı barış gibi çok var dediğiniz adamların hiçbiri TUTUnamadı galatasarayda.

Rijkaard memnunum dedi maç sonu daha ne

Yav tamam Barış çok iyi. BArış Messi . Barış Ronaldô . Tamam Barış suçsuz tamam. Tamam lanet olsun tamam.

1907072bhj9.jpg

Yazıcıdan çıkarın , koyun yatağınızın baş ucuna.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt