#8 Gabriel Sara

buruk açıkça ifade etti zaten ikna edemedik kimseyi diye

sara son çareymiş yani
norwich-gs hattındaki ajanlar da bunu bilmelerinden ötürü kazığı sokuverdiler haliyle

erden timur gibi heriflerin önemini ii anlamalıyız

Hatipoğlu ve Cenk maldi diyemedigi için mecbur böyle konusmus

aynı anda sara-rabiot-tominay-amrabat gibi geceyle gündüz farklı orta sahaların hepsine atlayan adamların transferine de çok kafa yormamak gerek esasında. ne aradıkları, ne bulacaklarını kendileri de bilmiyo ki yolun başında. inşallah hoca bi değişiklik yaparak oyuncu için oyun hazırlar da biz de etinden sütünden faydalanırız. diyecek başka pek bişey yok şu aşamadan sonra

2 yıl şampiyon olmuş adama fazla ağır gidiyorsun bence

Erden Timurun aldığı futbolcular şampiyon yaptı
kendi katkısı %5 yoktur

Bazen insanlar çabuk unutyor seferoviç bana yeter icardiye gerek yok diyen bu adam

seferoviç patlayınca el mecbur icardiye dört kolla sarılmak zorunda kaldı!

bu yönetimden onuda beklerim!
frede 15 milyon verdiler 9,7 gösterdiler aynı olay
ben hala inanmıyorum bu yönetimin sadece 18 verdiğine hiçbirşeyine inanmıyorum
isteyen istediğine inansın
beni ırgalamaz

ayriyeten 25 dakikada biz ne kumaşlar gördük
hele böyle kağıt helva bir rakibe karşı hiçbirşey gösterememesi beni hayal kırıklığına uğrattı diyemeyeceğim
bu yönetim ve hoca ne ki aldıkları topçuda ne olsun!

tek olumlu olayı dikine oynaması (yinede bir extra pas yoktu) ama yetmez demirbayda genel olarak dikine oynuyor

bize driblingci çalımcı extracı adam lazımdı 8 numaraya torreira ile birlikte arkalarınada Baba bir tüm açıkları kapatan 6

bu ortasahayla CLde içimizden geçerler yine
Reis Norwich 10m verip almış
Biz 20 verdik totalde 30 orayı yanlış anladın sanırım.

Topcu meseleleri belli olmuyor reis ben sabırlı davranmaya çalışıyorum artık. Kohn cicaldau haftalarca övdük sonra ne oldukları ortaya çıktı. İlk başta gedsona yazılanlar ortada. Belli olmuyor bu isler

Erden Timurun aldığı futbolcular şampiyon yaptı
kendi katkısı %5 yoktur

Bazen insanlar çabuk unutyor seferoviç bana yeter icardiye gerek yok diyen bu adam

seferoviç patlayınca el mecbur icardiye dört kolla sarılmak zorunda kaldı!

Ya reis 2 yıl şampiyon olmuş adamı kovmaya kimin götü yeterdi ? Adamı gönderdsn yerine gelen şampiyon olamasa nasıl izah edeceksin.. Sırf şunun için bile kredisi olmasi normal..

Reis Norwich 10m verip almış
Biz 20 verdik totalde 30 orayı yanlış anladın sanırım.

Topcu meseleleri belli olmuyor reis ben sabırlı davranmaya çalışıyorum artık. Kohn cicaldau haftalarca övdük sonra ne oldukları ortaya çıktı. İlk başta gedsona yazılanlar ortada. Belli olmuyor bu isler

ben övmedim köhnü direkt dedim zaten gs topçusu değil diye
cicaldauyada tek pascı al verci dediğimi hatıtlıyorum bize uymaz böyle adam demiştim

inşallah yanılırım ama şu hataya karşıda ufak birşey gösterseydi anasını satayım
bir tane iyi bir 8 olduğunu gösteren birşey sunmadı koca yarım saatde!

Ya reis 2 yıl şampiyon olmuş adamı kovmaya kimin götü yeterdi ? Adamı gönderdsn yerine gelen şampiyon olamasa nasıl izah edeceksin.. Sırf şunun için bile kredisi olmasi normal..

Erden Timurun altını oyanın bu olduğunu öğrendiğim an burnuyla kuş tutsa benim hocam olamaz artık

o bağ tamamen koptu gitti!

Okan buruk sarayi torreira yakin oynatmak icin aldiysa cöpe atmis oluruz 18 milyonu, cünkü bu adami ne kadar serbest birakip kaleye yakin oynatirsan okadar etkili olur, oyuncu pesinde kosturursan verim alamassin. Mactan sonra sara hazir degil demesi cok yanlis bir demec, bence sara senin calistirdigin oyunculardan cok daha hazir, ha 90 dakika kosamaz diyorsan ozaman herzamanki gibi yanlis oyuncu transfer ettirdin. Zaten sara transfer olunca orta sahaya mutlaka genc cigersiz bir 6-8 scout transferi sart demistim.

Okan buruk sarayi torreira yakin oynatmak icin aldiysa cöpe atmis oluruz 18 milyonu, cünkü bu adami ne kadar serbest birakip kaleye yakin oynatirsan okadar etkili olur, oyuncu pesinde kosturursan verim alamassin. Mactan sonra sara hazir degil demesi cok yanlis bir demec, bence sara senin calistirdigin oyunculardan cok daha hazir, ha 90 dakika kosamaz diyorsan ozaman herzamanki gibi yanlis oyuncu transfer ettirdin. Zaten sara transfer olunca orta sahaya mutlaka genc cigersiz bir 6-8 scout transferi sart demistim.
Katılıyorum orta saha almamiz ya da orda Kaan in oynaması ideal. Mertens sara birbirinin ikamesi şeklinde olabilir

höjbjerg 12 milyona gitti 12 milyon!

torreiranın yanına olacak tek adamdı!

fırsatoğlufırsatdı!

İkna edemediler gittiler buna servet harcadılar!
Höjbergi alsak ortasahada ezip geçerdik herkesi ama adamı ikna edecek yeterlilik yoktu kulüpte.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vallah iyi katkı da verebilir yani de, 18 m euro'ya topçu alınca insan ister istemez ilk maçında da olsa "oha lan" dedirtecek bir sekans bekliyor. 2 gol 1 asist değil yani. tek bir an.

120 yıllık kulübün en pahalı transferi bu adam sonuçta.

bence 6-7 m eurolara benzer heyecan yaratabilecek bir topçu alabilirdik gayet. umarım yanılırım.

Norwich City de Sara duran topları kullanıyor ve hepsinde etkili oluyor orda top dağıtımı onun uzerinden dönüyor 10 numara oynadığında ise hücumda neredeyse her atağında etkili oluyor izlediğim 6-7 maçına göre yorumum böyle.Bizim takımda ise duran topları pek ona kullandiracaklarmis gibi durmuyor biraz daha kilit rol verilmeli.

Dün izlediğim adam Okan hocanın pres oyununu yükseltici değil kırıcı olur. Eğer mevcut sistemde ısrar edilirse “buna mı 18 verdik” goygoyları 3 maça başlar.

Müthiş tempolu bir oyuncu da değil. Agresif değil, markaj nedir bilmiyot, tackle yetersiz. Bu adam Torreira yanında 3-4 maç oynasın Dayı bundan iyi, Berkan oynasın denir.

Ya 3’ü orta sahaya geçip Kerem-Torreira-Sara falan yapmalıyız ya da bir 6-8 karışımı alıp bu adamı öne atmalıyız.

Dün izlediğim adam Okan hocanın pres oyununu yükseltici değil kırıcı olur. Eğer mevcut sistemde ısrar edilirse “buna mı 18 verdik” goygoyları 3 maça başlar.

Müthiş tempolu bir oyuncu da değil. Agresif değil, markaj nedir bilmiyot, tackle yetersiz. Bu adam Torreira yanında 3-4 maç oynasın Dayı bundan iyi, Berkan oynasın denir.

Ya 3’ü orta sahaya geçip Kerem-Torreira-Sara falan yapmalıyız ya da bir 6-8 karışımı alıp bu adamı öne atmalıyız.
3 li ortasahaya gecersin ki gecmeliyizde de Mertens i ne yapacaksın?

Geri
Üst Alt