#8 Gabriel Sara

Bence stoper oynatalım. Okanballll.

Çok iyiydi ama önde oynamamalı.

Sarayi gondermisler paratoner olsun konuşsun diye😄😄

Tor konusu ayrı.
Linç yedim bizim asıl sıkıntımız torreira avrupada başarı istiyorsak torreiranın yanına değil yerine adam almalıyız dedim diye.
Sara konusuna gelirsem seri değil.vücut kütlesi yapısı gereği böyle.yoksa bu maçta performansı iyi.20 milyonluk topçu değil bu parayı verince takıma çehre değiştirecek adam lazımdı bu sara değil işte.asla olamaz.sara nın serisi hızlısı lazımdı bize
Ben ısrarla geçen hafta belirttiğim aynı görüşteyim; Sara ya da herhangi yetenekli bir futbolcuyu oynatacak olan teknik direktördür. Oyunu öyle bir çizersin, sahaya öyle bir yerleşirsin ki Sara değil 20 milyon 50-60 milyonluk futbolcu gibi de görünür. Bizim oynadığımız oyunda takımın çehresini ancak stoperler, kaleciler değiştirir. Çünkü biz aldığımız her topu saçma sapan sağa sola dikip rakibe vermek üzerine kurulmuş bir oyun oynuyoruz. Bu anlayışla sahada hiçbir futbolcudan alman gereken verimi alamazsın.

Demirbay girdikten sonra Sara'nın yapamadığı her şeyi yaptı bugün özelinde. Dönenleri toplayamadı bugün Sara hiç. Torreira da kötüydü.

Sara’nın da işi zor, bir ara pası atmak istiyor attı attı, atamadı 5‘e 3 atak yiyoruz 60 metre bomboş alan…

Geri
Üst Alt