#8 Gabriel Sara

1190789772738830466.webp

gelinen mevcut duruma baktigimda *kendisine dair taraftarlarimiz ve kamuoyu nezninde kalitesine ,kumasina vb samimi takdir gosterilmesine ayri bi mutlu oldum .

ismi ilk ciktiginda ve akabinde geldigi kesinlestiginde bu baslikta ve bir iki baslikta nacizane detayli degerlendirmelerim de bir cok nuanslarina vurgu yapmistim. bunlardan one cikanlardan/alameti farikalarindan en ozelini ise bold vurgulamistim , sevgili @Aras Şimşek de hatirlar konusmamizdan ,
o gunku yorumlarimda sara ozelinde ozellikle iddiali ve emin oldugum tatli nuansi < - >
low and high & short and long '''''LOOP''''' *paslari ve *ortalariyla : taraftarlari ve hocayi ihya eder demistim.
bunu derken ,kendisinin tipoloji ve bu gibi top kullanimi ,saha oyun gorusunu 70/80ler90lar brezilya donemi oyuncularina benzettigimi de belirtmistim .
o gunde dedigim gibi, kendine has kalitesi ve ucu acik skalasi baglaminda well around & all around oldschool bir tipolojiye verdigimiz ucreti yuksek bulmamistim kamuoyu nun aksine .

listemde brezilya doneminden beri oldugundan, guvenim tamdi. hatta uzerine suanki bizde gosterdikleri ile beraber - skalasi ve kalitesi baglaminda 40 / 50 m civari bir yerdedir benim nacizane gozlemimde .

tum bunlar goreceli elbette .

saygi ve selamlar .

Son düzenleme:
Brezilyalı Ayhan Işık.

Büyüksün Reis, parasının hakkını veriyor maşallah

Çok akıllı bir adam yaw.. İnce bir detay olacak ama masuakuyu takip ediyor tamamen..Önce dıştaki 27 numaraya yaklaştı sonra baktı iyice sıfıra iniyor bu sefer öndeki 17 numaranın önüne gecip kornere attı.. Resmen masuakunun pas açısına göre kime basacagina karar vermiş.. Böyle videolardan zorlama guzellemeleri sevmiyorum ama dikkatimi çekti

Çok akıllı bir adam yaw.. İnce bir detay olacak ama masuakuyu takip ediyor tamamen..Önce dıştaki 27 numaraya yaklaştı sonra baktı iyice sıfıra iniyor bu sefer öndeki 17 numaranın önüne gecip kornere attı.. Resmen masuakunun pas açısına göre kime basacagina karar vermiş.. Böyle videolardan zorlama guzellemeleri sevmiyorum ama dikkatimi çekti
bu pozisyonda torreira naptı?

adamın önündeydı

2 kez torreira aynı pozisyonu verdirdi rakibe

Geri
Üst Alt