- 14 Haziran 2009
- 29.674
- 14.521
- 2.868
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Özcan: "Gabriel Sara, Zidane isimli köpeğini İstanbul'a getirdi.
Zidane, Galatasaraylı yetkililerin özel uçak ayarlamasıyla İstanbul'a getirildi.
Aynı şekilde Jelert'in ailesi de uyum için İstanbul'a geldi." (Spor Alles)
Cop diyenlerden miydin, renktas?beni cok güzel göt etti helal olsun
Cop diyenler utansin, renktasGeldiğinden beri seni seviyorum. Savunmaya da devam
De Bruyne'de hizli degil. Ne alaka?Biraz hızlı olsa cityde bile oynar
Acikcasi merak ettim. Neler alinirdi acaba?
Mehmet Özcan: "Gabriel Sara, Zidane isimli köpeğini İstanbul'a getirdi.
Zidane, Galatasaraylı yetkililerin özel uçak ayarlamasıyla İstanbul'a getirildi.
Aynı şekilde Jelert'in ailesi de uyum için İstanbul'a geldi." (Spor Alles)
Sevgili modlar, renktasimizin cikisini verelim.Hagiyi bu kadar da abartmayalım. Final maçında rakibine yumruk atıp gereksiz kırmızı kart gören bir oyuncu
Hagiyi bu kadar da abartmayalım. Final maçında rakibine yumruk atıp gereksiz kırmızı kart gören bir oyuncu
Gordugumde gec olmustu, editleyemedim. Cok icime oturdu.De Bruyne'de hizli degil. Ne alaka?Akliyla oynayan futbolcu eger yetenekliyse her takimda oynayabilecek potansiyeldedir.
bu pozisyonda torreira naptı?Çok akıllı bir adam yaw.. İnce bir detay olacak ama masuakuyu takip ediyor tamamen..Önce dıştaki 27 numaraya yaklaştı sonra baktı iyice sıfıra iniyor bu sefer öndeki 17 numaranın önüne gecip kornere attı.. Resmen masuakunun pas açısına göre kime basacagina karar vermiş.. Böyle videolardan zorlama guzellemeleri sevmiyorum ama dikkatimi çekti