#8 Gabriel Sara

40 yaşında gibi, satılmaması skandal.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyiki kesmiste 11 oynatmamişız hoş çok bir sey degisirmiydi bilmem 10 yemezdik herhalde ama. Yinede 5.golde ki yaptigi hatadan bir cok kez yapardi muhtemelen 11 olsa.

Kesilmeye içerlemiş olabilir ama sonuna kadar hak ediyor. Nitekim girince de bir şey yapmadı

Evet OB'nin kaos futbolu meziyetlerini köreltmiş olabilir ancak kendisi de bu kadar salmamalı idi

Lemina yerine oynayabilirdi
Sol iç biraz boş kaldı ordan top yapamadık hiç
Lemina da pek iyi değildi doğrusu

11 Ağustos 2024.

Süslü taktiksel cümleler kuramasak da, 2. maçında notunu veririz.

40 milyon yuroluk Hürriyet, senede 10 tane orta açanı.

Hürriyet bunun gibi 3 futbolcu eder. Hürriyette fizik gücü vardı diye anımsıyorum. Bu herif Cicaldau ile kıyaslanabilir. Brezilyalı Cicaldau

10 milyon etmez. Tamamen salmış artık bunun yerine adam akıllı oyuncu bulmak gerekiyor.

Hırslı sanmıştım bunu röportajları yüzünden de alakası yokmuş
Hırslı adam şu hale düşer mi

Nerede ilk geldiğinde ki fitligi akıllı oynayışi falan. Tek derdimiz savunmasiydi

bu saatten sonra kendisinden (satana kadar) faydalanabileceğimiz tek pozisyon, maçların 60. dksından sonra barışı/sol kanadı dinlendirmek için sola koyup, her gelen topu osimhene nişanlayacak şekilde ortala komutu vererek oynatmak olur. bu şekilde bize max faydayı sağlayabilir. olmadı, olmuyor, olmayacak. belhanda kadar bile oynamıyor.

Lige fena başlamamıştı, ama çok fena sıvıyor bu aralar. Düzelir inşallah demekten başka elden bir şey gelmiyor. Ama her maç çok fena kredi yiyor, burası kesin.

oldugu sürece 90 dk oynamalı

duran toptan her mac 2 tane attırması yeter

Duran top hariç son dönemde bitik olduğunu söylemiştim akan oyunda 1 pas atmakla mıy mıy oynamanın yeri doldurulmuyor.

Geri
Üst Alt