#8 Gabriel Sara

maalesef oyunu geniş görmediğinde kalitesi eksik kalıyor

artik ben de geriden oyun kuramadığı sürece onde oynamaması gerektiğini düşünüyorum

Kötü durumda. Asla 20 milyonluk bir oyuncu olamadı. Çok istikrarsız. 1 maç varsa 5-10 maç olmuyor. Satılıp transfer bütçesi yaratılsa çok iyi olur.

Tam ateş gibi olması gereken anlarda 'hımbıl' hareketleri iyice çekilmez hale geldi. Adamın oyun tarzı böyleymiş anlaşılan. Birkaç duran topu belki iyi kullanacak diye GS ilk 11 oyuncusu olamaz. Yakın zamana kadar ümidimi korumaya çalıştım ama böyle olmaz.

iyi tarafından bakarsak bu maçta iş yapmamış olması olumlu. osimhen 3 tane attığı maçta sara 1 gol atsa çokta umursamazdım.
Bize kocaelispor maçını alırsa tadından yenmez.

Kesinlikle vazgeçmemeliyiz

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakın arkadaşlar her şey transfer değil. Hop bunu sat al parayı yenisini al değil her şey. Bu adam takımla uyum sağlamış neşeli bir karakter. Yeteneğini hepimiz biliyoruz bi kalemde silip atmayalim

abi sen nasıl brezilyalısın ya şut çekemiyorsun kalenin içine kadar girip hala pas vermeye çalışıyorsun vur gitsin şu topa ya

bu herif 10 numarada iyi oynayamaz çünkü composure'ı çok düşük, sırtı dönük de oynayamıyor

herif açık şekilde deep lying playmaker denen tip

yani takım halinde çıkarken buna alan yaratman gerekiyor. top kontrolü ve pasları kötü değil, bazen kıvrak şeyler de yapabiliyor, attığı hava topları zaten enfes. satılıp daha iisi alınacaksa evet o yapılsın ama ödenen bonservis şaka değil, teklif gelene kadar herifi doğru kullanmak gerekiyor

Bakın arkadaşlar her şey transfer değil. Hop bunu sat al parayı yenisini al değil her şey. Bu adam takımla uyum sağlamış neşeli bir karakter. Yeteneğini hepimiz biliyoruz bi kalemde silip atmayalim

2 kalemde de atabiliriz sorun yok.

İlk geldiği haliyle alakası yok. İkili mücadeleye girmeyen, şut opsiyonu olduğunda bile şut çekmeye çekinen bir oyuncu oldu iyice. Duran top harici yararlanamıyoruz kendisinden.

2014-2018 arası selçuk inan gibi

temposu bizim takıma uymuyor

yolların ayrılması gerek.

koşamayan topla dribbling edemeyen adamın bizim kadroda yeri yok.

boşuna 6-8-10 numara diye ayırt etmeğin bu adam ne 1 oynar ne 11 oynar. bölgesi yok!

Aklın yolu bir.
Teklif olmasa bile Piyasası varken Menajerleri devreye sokup en azından aldığı aldığımız paralara satmak için uğraşmalıyız.Aksi taktirde ilerleyen zamanlarda hiç çekilmeyecek.
Ama bunu düşünecek çap yok başımızda.

Geri
Üst Alt