Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
İlk kez gördüm bunu. Hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum. Özellikle Morutan konusunda bir kaç kez daha yazdım bu başlığa. Ancak malum morutan gol ve asistler yaptı. Baya da sevildi genç Umut veren biri sonuçta. Ama gerçekten tavan seviyesi bile yetersiz gibi. Çok savruk sürekli top kaybı yapan 3 çalım girişiminden 2 tanesini kaybeden bir topçu. Sadece bu maç değil , gol veya asist yaptığı maçlarda dahi böyle. Hocanın da pek istekli oynattigini düşünmüyorum. Zaten hep ilk onu oyundan alıyor. Başta herkes elestiriyordu. Şimdi gerçekten kötüydü ilk alınması normal diyor herkes. Sonuçta bu gazeteci haklı . Romanya ligini fazla büyütmüş bizim teknik heyet ve transfer ekibi. Bu paralara alınmazlar.Ekli dosyayı görüntüle 142217Ekli dosyayı görüntüle 142218Ekli dosyayı görüntüle 142219Ekli dosyayı görüntüle 142220Ekli dosyayı görüntüle 142221Ekli dosyayı görüntüle 142222
Bu Rumen gazeteci Cicaldau ve Morutan icin bunlari soyledigi icin kendisine baya sallayanlar olmustu ama hakli cikti gibi. Morutan cok yetenekli ama topsuz oyunda daha cok gelismeli. Su an icin sadece top ayagina geldiginde etkili olan bir oyuncu.