#80 Olimpiu Moruţan

Ekli dosyayı görüntüle 142217Ekli dosyayı görüntüle 142218Ekli dosyayı görüntüle 142219Ekli dosyayı görüntüle 142220Ekli dosyayı görüntüle 142221Ekli dosyayı görüntüle 142222

Bu Rumen gazeteci Cicaldau ve Morutan icin bunlari soyledigi icin kendisine baya sallayanlar olmustu ama hakli cikti gibi. Morutan cok yetenekli ama topsuz oyunda daha cok gelismeli. Su an icin sadece top ayagina geldiginde etkili olan bir oyuncu.
İlk kez gördüm bunu. Hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorum. Özellikle Morutan konusunda bir kaç kez daha yazdım bu başlığa. Ancak malum morutan gol ve asistler yaptı. Baya da sevildi genç Umut veren biri sonuçta. Ama gerçekten tavan seviyesi bile yetersiz gibi. Çok savruk sürekli top kaybı yapan 3 çalım girişiminden 2 tanesini kaybeden bir topçu. Sadece bu maç değil , gol veya asist yaptığı maçlarda dahi böyle. Hocanın da pek istekli oynattigini düşünmüyorum. Zaten hep ilk onu oyundan alıyor. Başta herkes elestiriyordu. Şimdi gerçekten kötüydü ilk alınması normal diyor herkes. Sonuçta bu gazeteci haklı . Romanya ligini fazla büyütmüş bizim teknik heyet ve transfer ekibi. Bu paralara alınmazlar.

Cicaldau + morutan = 10.5 milyon
Iyi kalite tek adam alinirdi bu ikisi yerine. Ucuz alip savuracak kadar zengin degiliz.

Morutani gomenler lütfen sene başı kerem için yazılanlara baksın..keremin yaşadığı değişimi kazandığı olgunluğu o da kazanabilir ..

Ya klasik 10 no oynatacagiz
Yada sagaciga evirecegiz

Hoca karar vermek zorunda bu cocukdan 8 no olmaaaaz

10 no oynatacaksan arkasinda mecburi bir klasik 6 no oynamali
Sagacik oynayacaksa arkasinda yedlin olmamali

keremi gazlayan bişeyler var morutanda o ışıgı göremiyorum

Bu herifin keremden en buyuk farkı daha büyük beklentiyle gelmesi 0 bonservisle alt ligden alınsa çok daha ılımlı konusulurdu hakkında.. Hırs konusunda katılıyorum ama morutanin da genel oyun tekniği kereme göre daha yüksek ..İlk kez ülkesi dışına çıkmış 50 bin kişiye karşı oynuyor bir de en önemlisi takım arkadaşları da kendi gibi tecrübesiz .. Karakteri de biraz silikse iyice sinmesi normal bence

Sonradan oyuna girse bu kadar göze batmaz etkili de olur, yeteneği var ama şu anda asla Galatasaray’da ilk 11 oynayamaz oynamamalı.

Vasat.Baska bi kelime tanimlandirmaya gerek yok bu adama.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz genç oyuncuları bu sebeple geliştiremiyoruz. Ne oynatılmasında ne de pozisyonunda istikrar yok. Sanki yavaş yavaş geriye gitmeye başlıyor sayın Fatih hocamla beraber.
Marcao ve Nellson düzenli ve aynı pozisyonda oynayarak gelişiyorlar aynı şekilde Kerem de öyle, ama Cicaldau ve Morutan...

Mac agir gelmiş olabilir,yanlis tercihlerde yapti hücumda ama her an biseyler yapip,maci kazandırabilecek bir adamdan her mac boyle kolay vazgecmek rezillik.

Rakip 10 kisiyken cilginlik yapip yine oyuna alirdim veya hic cikarmazdim.

Bu haliyle bile 3 veya 4 mac aldi buraya yildiz diye gelip hic bisey yapamayam adamlar geldi.

Daha fazla şans hakediyor, kötü oynadığı maçlarda bile maçı çevirme potansiyeline sahip. Bugün 1 asist yaptı. Feghoulinin yerine 80 dk oyunda Morutan kalmalıydı.

Bu arada Morutanın oyundan erken alındığı maçlarda Galatasaray hep puan kayıpları yaşadı galiba?

Fatih hoca bu çocuğun özgüvenini düşürüyor her maç oyundan alınacağım hata yapmiyim baskısı böyle gergin maçta top oynatmadı çocuğa

Yeni bir emre kilinc vakası. hoca yerine topçu aramaya başlamıştır. Cocuk 10 numara oynamış veya kanat oynamış. Biz adamı nerdeyse on liberoya çekecez.

Geri
Üst Alt