#80 Olimpiu Moruţan

ismi ilk ciktiginda alinmamasi gerektigini soylemistik. Saf yetenek, rumen ön yarginizdan vazgecin denildi.

Sezon sonu geri aliyosa romanyaya shutlanmasi lzm. Oradan baska bir yerde oynayacagini sanmiyorum. Cocugun duzeni de bozulmasin daha fazla

Aldigimiz fiyata yakin satabiliyorsak satalim bunla cikayi, satamiyorsak kiralayalim

Değil aldığımız fiyata diğer Rumenle birlikte 3-5 ne varsa satılmalı. Bir daha da Rumen pazarı mı aman aman. Kap'a açıklanan bildiğimiz 10 milyon euro para verdik bunlara inanılır gibi değil.

Yetenek eksiği yok amenna ama elemanda azim yok. Gece beşik sallamış gibi ruhsuz. Mental olarak da yetersiz. Karar verene kadar vakit kaybı yapıyor. Geldiğinde çok daha iyiydi ve ümitlenmiştim.

Şu haliyle satmak zor, kiraya vermek mantıklı olur.

Bu herif diyeceksin ki sen bu takımın Hagi'sisin. Forvetin arkasında istediğin gibi takıl. Defans yapma, ama hücumda gerekeni de yap.

Bu düşünce yapısıyla bu çocuktan randıman alırız diye düşünüyorum.

Mental olarak bitik. Buna birde bir oynayıp bir oynamaması eklenince çıkan tablo normal.
Bizim 12 milyona sattigimiz ozan takım olarak üst seviyelerde gezse de oyun olarak berbat bir performans sergiliyor ancak kimse umudunu kesmemiş durumda.

Yazın yapılacak ilk iş orta sıralarda oynayan ve özellikle avrupa kupalarıns katılmış bir belçika kulübüne kiralanıp takım olarak oynamayı öğrenmeli.
Nerede pas verip, çalım atacağını kapmalı.
Yoksa mevcut hali geçen sene bundan bir bok olmaz denilen yunus ve keremden farklı değil.

20220402_224629.webp

Geri
Üst Alt