Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Öğrensin abi ingilizce, gencecik adam kaç aydır burada. Galatasaray gibi takımda oynuyorsun, ben onun yerinde olsam hergün ingilizce dersi alırdım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylanlar, Berkanlar, Haliller varken bu mu oynasın?dandik bi topcu o yüzden oynamıyor
8 aydır turkiyede, b1 seviye ingilizce icin yeterli bi sure gibi. Cevresinde surekli pratik yapabilecegi elemanlarda mevcut
Babel'le takılsa 2 ayda hallederdi.8 aydır turkiyede, b1 seviye ingilizce icin yeterli bi sure gibi. Cevresinde surekli pratik yapabilecegi elemanlarda mevcut
Rumence konuşanlar, İtalyanca ve İspanyolcayı çok hızlı bir şekilde çözebilir benim bildiğim. Latinceye en yakın dili konuşuyorlar.Tek rumence biliyorsa sadece bizde degil her yerde sorun yasar. Inglizce sart bu devirde.
Olabilir, bilmiyorum. Inglizce de ögrenilmesi cok zor bir dil degil. Ama kesinlikle bir dil daha ögrenmesi lazim, ispanyolca da isine yarar. Sadece rumence ile götüremezRumence konuşanlar, İtalyanca ve İspanyolcayı çok hızlı bir şekilde çözebilir benim bildiğim. Latinceye en yakın dili konuşuyorlar.
''Dil dile değince dil öğrenilir''...Türk bir eş ile evlendirilirse dil öğrenir
Sözleşmesiyle ilgili bir sorun yüzünden oynayamadığı veya oynatılamadığı belli gibi. Çıkar yakında kokusu.