#80 Olimpiu Moruţan

Öğrensin abi ingilizce, gencecik adam kaç aydır burada. Galatasaray gibi takımda oynuyorsun, ben onun yerinde olsam hergün ingilizce dersi alırdım.

8 aydır turkiyede, b1 seviye ingilizce icin yeterli bi sure gibi. Cevresinde surekli pratik yapabilecegi elemanlarda mevcut

8 aydır turkiyede, b1 seviye ingilizce icin yeterli bi sure gibi. Cevresinde surekli pratik yapabilecegi elemanlarda mevcut

İdeal koşullarda bize gelmeden önce İngilizce öğrenmesi lazımdı.

Morutan’dan kaynaklı bir sorun nedeniyle şu ana kadar öğrenmedi diyelim….

Peki milyonlarca dolarlık bütçesi olan bu kulübün destek ekibi nerede?

Psikoloğu?
Eğitmenleri?

Morutan’ın kendisinde suç olduğu kadar bu açıklama kulübün ne kadar kötü yönetildiğini de gösteriyor.

Ben Morutan konusunda ümitliyim, tamam çiğ bir futbolcu olabilir ama top ayağındayken çok tahmin edilebilir, önlm alınabilir bir oyuncu değil.

Babel, Arda, Feghouli, Gomis gibi adamlar ile başarısız olduk zaten 1000 defa Barış Alper, Morutan, Halil gibi adamların oynamasını tercih ederim

Rumence konuşanlar, İtalyanca ve İspanyolcayı çok hızlı bir şekilde çözebilir benim bildiğim. Latinceye en yakın dili konuşuyorlar.
Olabilir, bilmiyorum. Inglizce de ögrenilmesi cok zor bir dil degil. Ama kesinlikle bir dil daha ögrenmesi lazim, ispanyolca da isine yarar. Sadece rumence ile götüremez

Sözleşmesiyle ilgili bir sorun yüzünden oynayamadığı veya oynatılamadığı belli gibi. Çıkar yakında kokusu.

bu söylenti derecesini geçmedi aslında bir türlü- tüzemen mi bir yorumcu demişti teee ne zaman hemde. oynarsa bonus mu ödeyecektik bir şey olayıydı bu .

o da ayıp. ulan ne türlü türlü hesaplar var ya şu sezonda - iddaa kalmadı sezon bitti hala kıl kapmadığım gün geçmiyor yav

Geri
Üst Alt