- 18 Mayıs 2011
- 49.988
- 52.984
- 4.398
cok iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollanda 2. Lig norvec danimarka liglerinde cok rahat oynarlar o yuzden oradan bir pilot takim almak lazimGelismesi icin duzenli oynamasi lazim. Ya altyapida duzenli oynayip arada bir A takimda yedek ya da kupa macinda 11 olacak, ya da gelisimine uygun bir takima kiralanacak. Bence Super Lig ya da 1. Lig'den hicbir takim bu cocugu duzenli oynatmaz. Rezerv Ligi acilirsa en cok boyle oyunculara yarayacak. Ya da kovid bahanesiyle U-21 ligi kaldirilmasaydi en azindan
Kiralik olarak her mac 11 oynayacağı yere verirsen gelisirBu çocuğu şimdi düzenli oynatirsak 20 yasinda yıldız olur ama kiralık olarak verirsek kaybedebiliriz bazı oyuncularin pişmesi gerekir kiralık olarak bazılarının da direk oynaması gerekir bence Hamza Akman direk oynaması gerekir.
Yalnız sondaki şutu (pas atmama tercihini bir kenara bırakıyorum) iyi bir denemeydi. Çok güzel bi teknikle vurdu. Bi tane topçunun tekniğine benzettim ama çıkaramadım.Çocuk, günümüz futbolunda o mevkide oynayan oyuncunun yapması gereken şeyleri yapıyor. Yaptığı driplingler çok değerli. Gedson'u bu kadar çok istememizin sebeplerinden biri de yaptığı bu driplinglerdi. Bütün içeri kıvrılmalarda rakip sahadaki kompakt yerleşimini bozmak zorunda kalıyor ve bizim takımdaki diğer oyuncular serbest pas alanlarına kavuşuyor.
![]()
WesYalnız sondaki şutu (pas atmama tercihini bir kenara bırakıyorum) iyi bir denemeydi. Çok güzel bi teknikle vurdu. Bi tane topçunun tekniğine benzettim ama çıkaramadım.
Bir de çevre kontrolü mükemmel görünüyor.
Ah çok heyecanlanıyorum
Aha hakkaten
Madde koymuyoruz ki madde koyarsak o da olurKiralik olarak her mac 11 oynayacağı yere verirsen gelisir