#81 Hamza Akman

Gelismesi icin duzenli oynamasi lazim. Ya altyapida duzenli oynayip arada bir A takimda yedek ya da kupa macinda 11 olacak, ya da gelisimine uygun bir takima kiralanacak. Bence Super Lig ya da 1. Lig'den hicbir takim bu cocugu duzenli oynatmaz. Rezerv Ligi acilirsa en cok boyle oyunculara yarayacak. Ya da kovid bahanesiyle U-21 ligi kaldirilmasaydi en azindan
Hollanda 2. Lig norvec danimarka liglerinde cok rahat oynarlar o yuzden oradan bir pilot takim almak lazim

Çocuk, günümüz futbolunda o mevkide oynayan oyuncunun yapması gereken şeyleri yapıyor. Yaptığı driplingler çok değerli. Gedson'u bu kadar çok istememizin sebeplerinden biri de yaptığı bu driplinglerdi. Bütün içeri kıvrılmalarda rakip, sahadaki kompakt yerleşimini bozmak zorunda kalıyor ve bizim takımdaki diğer oyuncular serbest pas alanlarına kavuşuyor.

Son düzenleme:
Bu çocuğu şimdi düzenli oynatirsak 20 yasinda yıldız olur ama kiralık olarak verirsek kaybedebiliriz bazı oyuncularin pişmesi gerekir kiralık olarak bazılarının da direk oynaması gerekir bence Hamza Akman direk oynaması gerekir.
Kiralik olarak her mac 11 oynayacağı yere verirsen gelisir

Çocuk, günümüz futbolunda o mevkide oynayan oyuncunun yapması gereken şeyleri yapıyor. Yaptığı driplingler çok değerli. Gedson'u bu kadar çok istememizin sebeplerinden biri de yaptığı bu driplinglerdi. Bütün içeri kıvrılmalarda rakip sahadaki kompakt yerleşimini bozmak zorunda kalıyor ve bizim takımdaki diğer oyuncular serbest pas alanlarına kavuşuyor.
Yalnız sondaki şutu (pas atmama tercihini bir kenara bırakıyorum) iyi bir denemeydi. Çok güzel bi teknikle vurdu. Bi tane topçunun tekniğine benzettim ama çıkaramadım.

Bir de çevre kontrolü mükemmel görünüyor.

Ah çok heyecanlanıyorum

Şu haliyle gedsondan iyi abartmiyorum.Altyapidan daha iyisi çikti full destek verilmeli.

Sanki bizim değil de ajaxın altyapısından çıkmış mübarek maşallah gayet umut verdi

Arkasında duracağız hata da yapsa destek olacağız allah nazarlardan saklasın

ahmet yıldırım sen ne mükemmel bir adamsın ulan :D

zamanında bjk rekor bedel ile ayhan'ı gaziantep'ten almıştı. bir sene sonra hocaları ahmet yıldırım'ı özellikle istedi ve ayhan'ı ahmet yıldırım ile takas ettiler. ayhan'dan faydalandık, şimdi iki yıldız adayı oğlu da gümbür gümbür geliyor.

ahmet yıldırım olmasa idi belki de bu çocuklar şimdi alakasız takımların altyapılarında olacaklardı :ddd

Çevre kontrolü
Dribbling ile dikine oyun
Özgüven ile sorumluluk alma

Artıları olarak öne çıkmakta. Çok değinilmedi ya da ben görmedim yorumlarda ama gerçekten çevre kontrolü çok iyi. Top gelirken dribbling yapacağı yeri belirliyor adeta.

Gedson 11 oynasın derler Hamza ya kira. Kardeşim verin oynasın 90 dakika. Ne meraklısınız yedek olmasına. Emre bu yaşta dortmundda oynuyordu. Okan hocada umarım sizin gibi düşünmüyordur

Geri
Üst Alt