Eğer eviniz bomboşsa yarın alışveriş yapacaktık dediniz; bu durumda eşiniz haklı hocam. Siz de çok vurdumduymazsınız. :)
Üstad markete az gidin toplu alın demedilermi evden de olsa mesai yapıyorum gittim geçen hafta toplu aldım bugün bitti mesaim olduğu için yarın giderim dedim? İnan benim gibi dolusu var suçum ne benim devletin dediğini yapmamı bilseydim iki günden bir markete giderdim hata bende haklısın

Üstadım onlar azınlık emin ol kadınlar var bu dünyada benim eşimde hemen çıkalım alalım diye baskı yaptı yerimden kımıldamadım eşimle kavga ettim kadınların olduğu dünyada panik her zaman vardır olacaktır hükümetler buna göre hareket edicek medeniyetin beşiği avrupadaki marketleride gördük maalesef sadece erkekler yaşasa kimse dışarı çıkmazdı
hanımlar panik ama mal erkek de çok orası hariç katılırım.

Eğer eviniz bomboşsa yarın alışveriş yapacaktık dediniz; bu durumda eşiniz haklı hocam. Siz de çok vurdumduymazsınız. :)
Rasyonel düşünüyor adam. Fayda zarar analizi yapıyor, gerek olmadığına karar veriyor ve eşini dinlemiyor

Unutmuşsunuz böyle adamları tabi

Normal

Üstad markete az gidin toplu alın demedilermi evden de olsa mesai yapıyorum gittim geçen hafta toplu aldım bugün bitti mesaim olduğu için yarın giderim dedim? İnan benim gibi dolusu var suçum ne benim devletin dediğini yapmamı bilseydim iki günden bir markete giderdim hata bende haklısın

Est. boşverin Değişik bir anı olarak hafızalarda yer alacak.,

Yarın ülkenin yarısının eczanede işi olacak :D

ulan herif videyu sildi yav. 15 20 genç kemerlerle sopalarla birbirlerine dalıyorlardı. güçlü olan hayatta kalıyor diye şahane bi video başlığı vardı.
yazık oldu yav

Müthis bir hamle. Kim akil etti acaba bunu.

Geri
Üst Alt