Dün gece yaşananların hiçbir derecede açıklaması yok.

Yönetenler ve yönetilenler sınıfta kaldı.

Toplumunu tanımayan yöneticiler, muhakeme sağlayamayan halk. Bugün dünyada salgını en sert şekilde geçiren İtalya’da bile kontrollü sokağa çıkmak varken, marketler, fırınlar hiç kapanmamışken, Türkiye’den böyle bir kararın çıkacağını nasıl düşünmüşler.

Yine anlayışlı olmaya çalışıyorum. İnsanlar eksiklerini tamamlamak isteyebilir. Kola alan adamı luppo alan adamı da anlamaya çalışıyorum ancak birbirini öldüresiye dövenler... Çok korkunç görüntüler bunlar.

Daha da korkunç görüntüler var! Daha korkunç ne olabilir; şuraya bırakıyorum bu videoyu; tek kelimeyle vahşet!!!

Şehir kameralarından incelediğim kadarı ile ana yollarda trafikte araçlar kol geziyor hala.Bu millete ceza vereceksin ceza böyle lafta söylersen yine çıkar cahil sürüsü.

fırına gıtmek serbest mı

Biri bana bugunun dunden ne farki oldugunu aciklayabilir mi?

Sokaga cikma yasaginin neyi degistirmesi hedefleniyordu ve ne degisti?

Bu karari cumhurbaskani mi aldi yoksa bilim kurulu mu? Cikip bilim kurulunun onerisine uyduk diyecekler muhtemelen.

Moderatör tarafında düzenlendi:
"Türk halkı salak yeaa 2 gün önce desen ne olacak " söylemi baştakilerin yaptığı hatayı hoş mu gösterecek cidden anlayamıyorum bazılarınızı.. 2 gün önce söylese şu saçmalığın max yarısı olurdu bu bile kötünün iyisi demek..
Ayrıca halkın durumunu biliyorsun 2 gün önce hazırlanırsın hafta sonları böyle bir planımız var yığılma yapmayın pazartesi hayat normale dönecek dersin ve bu süreci 2 güne yayarsın en azından..
Bir de aklıma takılan 2 şey var
1.Marketlerin çalışma saatleri değişmişti gece 12ye kadar açık olan yerler vardı

2.Maskesiz ve kimin eli kimin götünde şeklinde alışveriş yapıldı tüm bunlar için cezai işlem uygulanacak mı?

2 gun önce aciklansa ozaman da 2 gun boyunca ayni görüntüler olurdu

Sanki en iyisi gece yarisi aciklanmasiydi

Hafta içi gelse de kola ve luppo stoğu yapsak

Fırıncı arabası gelmedi. Şimdi gidip kendi ekmeğimi yapacağım. Allah hükümetimize zeval vermesin. Recep Tayyip Erdoğan Reis!

Yasak çok yanlış bir şekilde planlanıp uygulandı yahu çok.
Bu trafiğe çıkma ve park gibi toplu alanlarda toplanma yasağı olarak uygulanmalıydı.
Ek olarak insan doğası gereği hayvan sınıfındadır yaşamak gibi bir amacı vardır sen sokağa çıkma yasağı gelecek ANCAK marketler, fırınlar, eczaneler açık kalacak şeklinde haberi verseydin dün akşamki görüntüyle karşılaşmazdın.

Adam haberi bi açtı 2 gün sokağa çıkma yasağı detaylar birazdan valilikler tarafından açıklanacak bu kaos istiyorum ile eşdeğer bir harekettir. Detay vermeden haber verirsen bu olur çokta şaapmamak lazım.

Geri
Üst Alt