#83 Aleksey Batrakov

Valla destekliyorum iyi bir kariyer çizmesini temenni ediyorum ama yukarıda bi rendakşın yazdığı gibi bence narin bir arkadaş, nasıl nitelendirsem bilmiyorum da tüysüz acemi görüntüsü çiziyor biraz. İlk arda güler dönemi gibi bir görüntüsü var azcık mucadele içine sokmak lazım bu kardeşi.
Bu cocugun ekürisi olarak torreirayı yanına vereceksin. Nasıl çalışıyorsa çalışacak nasıl yemek yiyiyorsa yiyecek. Torreira sapına kadar sahada erkek gibi mücadele ediyor

Sporting'in 30 milyona aldığı zalazar fişek gibi, bu çocuğun daha çok gelişime ihtiyacı var.
Herkesin bildigi bir oyuncu Zalazar. 28 yasina gelmis yillardir Bundesliga'da ve Portekiz'de oynayan birisiydi.

28 yasindaki Batrakov ileride nasil olur kimse bilemez suan.

Bu sene CL'den bir beklentim yok en azından Lesley, Nhaga, Batrakov, Deniz bunları pişirebilirsek seneye çok daha iyi döneriz.

Bu oyuncu tercih edilirken tecrübesizliği belliydi o yüzden hem geliştirip hem de bir şekilde sonuç almak olmalı bugün olmadı ama sonraki maçlarda daha iyi olur.

Herkesin bildigi bir oyuncu Zalazar. 28 yasina gelmis yillardir Bundesliga'da ve Portekiz'de oynayan birisiydi.

28 yasindaki Batrakov ileride nasil olur kimse bilemez suan.
Bize şu an kaliteli 10 numara lazım. 28 yaşındaki batrakovun ihtimalini ben ne yapamayım. Bana şuan takımı taşıyacak adam lazım.

Bize şu an kaliteli 10 numara lazım. 28 yaşındaki batrakovun ihtimalini ben ne yapamayım. Bana şuan takımı taşıyacak adam lazım.
Nasil bir kadro planlamasi dusunuyordun 10+4 kurali varken? Kimseyi gondermediler Icardi haric hatta o bile kalacakti 12+2 olarak kalsaydi bu kural.

bekleneni karşılamıyor ama hala takımda 10 numaraya benzer tek şey, o yüzden vazgeçmeden oynatmak gerek. zaten bi tane 30 milyonluğu serum bağımlısı ettik, bi tanesini daha yedek etmeyelim. biz bu kadar şımarıklığı yapabilecek camia değiliz.

Nasil bir kadro planlamasi dusunuyordun 10+4 kurali varken? Kimseyi gondermediler Icardi haric hatta o bile kalacakti 12+2 olarak kalsaydi bu kural.
Sezon biter bitmez ilk işim tecrübeli ve kaliteli 10 numara alırdım , 1 kontenjan boştu. Sonra leao almak için singoyu hemen satardım ve kontenjan açardım.

Elestiriyi yanlis kisiye yapiyorsun rts. Ozaman dursunun basliginda yapacaksin bu elestirileri. Batrakovun sucu ne? Dursuna rus ruleti oynatip zorla aldirmadi ya kendisini

Sezon biter bitmez ilk işim tecrübeli ve kaliteli 10 numara alırdım , 1 kontenjan boştu. Sonra leao almak için singoyu hemen satardım ve kontenjan açardım.
Bazen cok kolay dusunuyorsun ama pratikte olmuyor oyle.

Lemina kalsin dediler
Singo kalacak dediler
Sallai kalacak dediler

Tecrubeli 10 numara ismi bile yoktu piyasada Bruno haric. Herkese cop cekildi.

Bugun Sporting macini izlemesen Zalazar'dan da haberin olmazdi kesin , dogru degil mi? Bizimle ismi gecmis olsa bu kimin komisyonu falan cekilirdi egri oturup dogru konusalim,

Bazen cok kolay dusunuyorsun ama pratikte olmuyor oyle.

Lemina kalsin dediler
Singo kalacak dediler
Sallai kalacak dediler

Tecrubeli 10 numara ismi bile yoktu piyasada Bruno haric. Herkese cop cekildi.

Bugun Sporting macini izlemesen Zalazar'dan da haberin olmazdi kesin , dogru degil mi?
zalazarı 30 a alsak burda ana avrat söverler bu yaşta bu herife 30 mu verdık dıye

Oyundan cikti, corba ortasha bos moda geri donduk.

Onunde alan acan , istasyon olan forvet olmamasina ragmen iyiydi.

Geri
Üst Alt