#83 Efe Akman

Çocuğun ne suçu var ya?

Şampiyonluk kutlamalarında 18 yaşında çocuğu yuhalayacak kadar ne yaşadınız siz? Evet Ayhan Akman’ın torpilli çocuklarının ben de oynamasını istemem, evet ben de altyapıda bu sistemden rahatsızım ama bunun yeri orası değil.

Umarım biraz gurur yaparlarda şanslarını başka takımda denerler abisi gibi avrupaya gidebilir mesela

bunların en yeteneklisi aliydi hali ortada. akmanların bu kulübe bir gram faydası olmamıştır. Bizin derdiyoklu sezon forvet eksiğimiz vardı ali akmanı istemiştik ayhan yangından mal kaçırır gibi yurt dışına götürmüştü. etme bulma dünyası bak torpilli oğlun böyle ıslıklanır. hamza zaten tam yediği kaba pisleyen biri, okan hoca çok şans verdi takımdan bedavaya gitti birde herkesi silmiş ordan burdan defolun bu kulüpten artık.

Kulüp bulup kendini kurtarmalı bizde şansı yok gibi duruyor

bunların en yeteneklisi aliydi hali ortada. akmanların bu kulübe bir gram faydası olmamıştır. Bizin derdiyoklu sezon forvet eksiğimiz vardı ali akmanı istemiştik ayhan yangından mal kaçırır gibi yurt dışına götürmüştü. etme bulma dünyası bak torpilli oğlun böyle ıslıklanır. hamza zaten tam yediği kaba pisleyen biri, okan hoca çok şans verdi takımdan bedavaya gitti birde herkesi silmiş ordan burdan defolun bu kulüpten artık.
Kafası çalışan bir taraftar yorumu 👏

Taraftarın ne yapacağı hiç belli olmuyor yav bugünde yapılacak iş değil an nese olan oldu
Yolu açık olsun boşuna taşımayın o çocuğu artık yanınızda hayır gelmez

Olması gereken yapıldı. Gençmiş bilmem ne. 19 yaşında sonradan oyuna giren birisi o topu parçalar ustalar. Çocuk 80'de oyuna giriyor, yürüyor. Ee ben ne anladım bu işten? Bir de üçlü çektiriyor. Takımda niye durduğunu biliyoruz, klasik Türk tipi kayırma. Taraftar gereğini yaptı.

kusura bakma kardeş 2.lig takımına karşı bile refakatçilik yapıp ona rağmen postalamayıp seni şampyonluk kutlamasına çıkaranlar umarım senden daha çok utanmıştır

Kutlamalar bu kadar uzun sürmeseydi ve taraftar yagmur altinda cile cekmeseydi büyük ihtimal herhangi bir protesto olmayacakti

Taraftar patlayacak yer aradi ve efe’ye patladilar

Taraftarin herzaman protesto hakki var ama sampiyonluk kutlamasinda bunun yeri yok,macta yaparsin protesto’nu ama sampiyonluk kutlamalarinda insanlarin daha dikkatli olmasi gerekiyor

Bu cocuk niye linclendi la durduk yere? Yetersizse alt yapıdaki ilk yetersiz oyuncu değil herhangi bir saygısızlığı vs de olmadı. Aptalca hareketler

Geri
Üst Alt