- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
Sen ne zaman Sampiyon oldun ki bu yarismada olasin Mert kardesim.Puanlamami gönderdim hayırlısı olsun 20.45 te sampiyonum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ne zaman Sampiyon oldun ki bu yarismada olasin Mert kardesim.Puanlamami gönderdim hayırlısı olsun 20.45 te sampiyonum.
Eyv12 puan verdigim şarkıyı abartisiz 5 kere dinledim.
Bak sen herve tum a bak sen makarada yaparmış bizle sizin yuzunuzden uyuyamiyorum be piskolojimi bozdu bu yarismaSen ne zaman Sampiyon oldun ki bu yarismada olasin Mert kardesim.![]()
![]()
Sana 1 verdim galiba hocam konustugumuz gibi bu sefer anlamasinlar
Makara degil gercekleri soyluyorum sen rahat uyu yarin ismimimin onune Sampiyon yazdiracagim.Bak sen herve tum a bak sen makarada yaparmış bizle sizin yuzunuzden uyuyamiyorum be piskolojimi bozdu bu yarisma![]()
Hadi bakalim basarilar kardesim.(icimden gelmeyerek soyledim ?)Makara degil gercekleri soyluyorum sen rahat uyu yarin ismimimin onune Sampiyon yazdiracagim.![]()
Sana 1 verdim galiba hocam konustugumuz gibi bu sefer anlamasinlar![]()
Şike mi yapiyorsunuz bu konuyu sabah Tanju ile bir konusayimda ikinizi diskalifiye edelim.
Ben yaparsam acik acik yaparim ama sizin gibi gizli gizli yapanida yakarim bilesin.Kişi kendinden bilir işi efenim![]()
Ben yaparsam acik acik yaparim ama sizin gibi gizli gizli yapanida yakarim bilesin.![]()
Diskalifiye olacan diyom sen halen sampiyon olacam diyon.Herve tum bey hayırlı geceler diliyorum yarın sampiyonlugumda buralarda olun kafidir![]()
SA
Şimdi size mizah şov yapacağım.
Listeyi bitirmeye çalışıyordum kapı çaldı bir baktım gına gelmiş.
Yok daha yeni dinlemeye başlıyorum kardeşim