83. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben beğendim playlisti. Hatta puan verebileceğim 1-2 şarkı dışarıda kaldı.

dun gece dinlemistim.

bazi parcalar var cok guzeller,

bazi parcalar var dusman kulagina.

sabah 1-2 guzel sanat eseri dinleyeyim sonra puanlarim diye play-listi actim ama kulakligim calismiyor. nasil bir komplodur bu?

dun gece dinlemistim.

bazi parcalar var cok guzeller,

bazi parcalar var dusman kulagina.

sabah 1-2 guzel sanat eseri dinleyeyim sonra puanlarim diye play-listi actim ama kulakligim calismiyor. nasil bir komplodur bu?

kediler-vadisi-trafo-caps.jpg

Parçaların çoğunu tamamlayamıyorum bile :red: Dinlediğim en kötü playlist olabilir. Puan verecek şarkı bulmakta zorlanıyorum. Eh katılımcı listesini görüp boşuna şarkı değişimi yapmadık. İlk gönderdiğim parça net harcanırdı.
Erman abi senden 12 puan bekliyorum bu sefer, şampiyon olma zamanım geldi.. :oley:

Parçaların çoğunu tamamlayamıyorum bile :red: Dinlediğim en kötü playlist olabilir. Puan verecek şarkı bulmakta zorlanıyorum. Eh katılımcı listesini görüp boşuna şarkı değişimi yapmadık. İlk gönderdiğim parça net harcanırdı.

Aynı şekilde ben de değiştirdim şarkımı. :D

Ozan Ağabey, Ayberk Ağabey, Arda Ağabey yokken o şarkıya bir sen, Demirhan ve İsmail puan verecekti çünkü.

10 puan verdiğim şarkıyı kimin yolladığını merak ediyorum.

Tam 1 şaheser. Bayıldım.

Hergün yarışma mı düzenleniyor? Bu aralar pek bir sık oldu sanki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bağımlılıktan el birliği ile kurtulmamız ve daha muhabbeti bol yarışmalar için 10 günde bir düzenlenmesi hayrımıza olur diye düşünüyorum.

Kedi lobisi ne durumda kazanıyor muyuz arkadaşlar ?

?すべての鳥をファック?

Can Uz'un talihsiz esprisinden mutevellit konudan sutlanmasinin saglanmasinin gerekliligini ESC ve dahi GSC yonetimine arz ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt