- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 913
Ben beğendim playlisti. Hatta puan verebileceğim 1-2 şarkı dışarıda kaldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dun gece dinlemistim.
bazi parcalar var cok guzeller,
bazi parcalar var dusman kulagina.
sabah 1-2 guzel sanat eseri dinleyeyim sonra puanlarim diye play-listi actim ama kulakligim calismiyor. nasil bir komplodur bu?
Erman abi senden 12 puan bekliyorum bu sefer, şampiyon olma zamanım geldi..Parçaların çoğunu tamamlayamıyorum bileDinlediğim en kötü playlist olabilir. Puan verecek şarkı bulmakta zorlanıyorum. Eh katılımcı listesini görüp boşuna şarkı değişimi yapmadık. İlk gönderdiğim parça net harcanırdı.
Porsuk dayanışması derler buna :asd22:Erman abi senden 12 puan bekliyorum bu sefer, şampiyon olma zamanım geldi..ley:
Parçaların çoğunu tamamlayamıyorum bileDinlediğim en kötü playlist olabilir. Puan verecek şarkı bulmakta zorlanıyorum. Eh katılımcı listesini görüp boşuna şarkı değişimi yapmadık. İlk gönderdiğim parça net harcanırdı.
Ben beğendim playlisti. Hatta puan verebileceğim 1-2 şarkı dışarıda kaldı.
Mert GÜLMEZ bundan sonra seni transferden sorumlu komodo yapıyorum. Yeni yıldızlar kat lobimize.
Tesekkur ederim efenim durmak yok komodoya devamPazartesinden itibaren Mert GÜLMEZ kardeşim bombaları patlatacak.
Tesekkur ederim efenim durmak yok komodoya devam![]()
Komodo yemininden donersek kalbimiz kurusun zaten istesemde gelemem bir gece ansizin infaza ugrayabilirim.Porsuklara katılmaya ne dersin.
@Can Uz icin soylentiler var espiri yapmaya calismis diyolla.
Canim kardesim o nasil bir espiridir ya ?O tarz bir talihsiz teşebbüsümüz olduğu doğrudurley: