83. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ömer Çoban !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parçaların çoğunu tamamlayamıyorum bile :red: Dinlediğim en kötü playlist olabilir. Puan verecek şarkı bulmakta zorlanıyorum. Eh katılımcı listesini görüp boşuna şarkı değişimi yapmadık. İlk gönderdiğim parça net harcanırdı.

Dan dun kafa patlatici ses olmayinca playist kötü mü oluyor yani.:asd22:

Alpay banka hesap numaram 29le basliyor

Parayi 16.00'den once görmek istiyorum

slmlar

SA

Şimdi size mizah şov yapacağım.

Listeyi bitirmeye çalışıyordum kapı çaldı bir baktım gına gelmiş.

1028191_734aca87a94438fbce043f4dd83ba7db_600x600.jpg

Dan dun kafa patlatici ses olmayinca playist kötü mü oluyor yani.:asd22:
O şekilde değerlendirmedim lakin birkaç tane kaliteli rock/metal ballad olsaydı da hayır demezdik :D Biz mırmır değiliz kulağımıza hoş gelen parçaya puanı veririz hamdolsun.

Elainneasmenkelam listenin sonlarina kadar dayananlar olduysa dehset sarkimiza ortalama eigheter points postlamislardir..
Bizde ezcumle dinledik dinlettik puanladik...edip1. gelir hemhal da ettik

te doy una hostia

özel mesaj yoluyla "bal porsuklari falan filan" diye bi mesaj geldi.

Nasil anlamaliyim bunu?? Tarikat falan mi yahu, komedi gibi icerigi var mesajin :D

eskiden tarlalari okuzler surerdi, porsuklar devralmis demek ki :D

ilginc, tam komedi ama gönderilen mesaj...

gülmekten yarildim, bal porsuklarin eurovision yarismasinda hegemonyasinin devamliligi esastir falan filan.

Ulan ben de bugüne kadar saf saf yarismaya katilip, sonlarda yer alinca cileden cikiyordum, megersem sikenin allahi dönüyormus...

O degil de alti üstü sanal alemde bi yarisma, sikeye ne gerek var ki...

Bu mukaddes canlının önünde diz çökeceksiniz bu akşam! Özellikle Alpay'ın kellesi ustalık eserim olacak!

f9c98bd5406515188a816e360ad8323c-d889cnd.gif

gülmekten yarildim, bal porsuklarin eurovision yarismasinda hegemonyasinin devamliligi esastir falan filan.

Ulan ben de bugüne kadar saf saf yarismaya katilip, sonlarda yer alinca cileden cikiyordum, megersem sikenin allahi dönüyormus...

ilginc gercekten, bi de senin bu oyuna ortak olacagini dusunduklerine gore baya gozleri donmus bunlarin.

mesaji bi yollasana pmden.

bu arada;

YARGILANACAKSINIZ.

Son düzenleme:

Bu kirli düzene bir son vermek için komodo ejderlerine katılman lazım Mehmet bey kardeşim. Zira bizim lobi tabi bir isyan timi. Şike, stratejiyle falan işimiz olmaz! Gayemizin adı haksızlığa karşı dik durmak!

Mesajı yazan kim?

Pek sevimliymiş. Al evde besle :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt