- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Alıntı denemesi lütfen geri dönmeyiniz.
Ben yapamıyorum işte

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıntı denemesi lütfen geri dönmeyiniz.
İlk mesajda belirtmiştim görmediniz sanırım ilk 1 saat olan kısım ilk 2 saat olarak değiştirilmişti ve erken gönderen yarışmacılar diskalifiye olacaktı. Özel mesaj kutuma bakıp diskalifiye olan arkadaşlarımı belirleyim![]()
AhahahahahahahAlıntı denemesi lütfen geri dönmeyiniz.
İlk mesajda belirtmiştim görmediniz sanırım ilk 1 saat olan kısım ilk 2 saat olarak değiştirilmişti ve erken gönderen yarışmacılar diskalifiye olacaktı. Özel mesaj kutuma bakıp diskalifiye olan arkadaşlarımı belirleyim![]()
Müstehaktır sana kardeşim muhahahhahahBen yapamıyorum işte![]()
Haydaaa.
Doldu hocam dolduuu.
Yapma bunu yapma bunuYooo Alpay'cım dolmadı ne yazık ki![]()
Yooo Alpay'cım dolmadı ne yazık ki![]()
Ben yapamıyorum işte![]()
@Erman Türker abi puanlari gönderdi diye bende zaman doldu herhalde dedim ve yolladim![]()
Bana yıkmayın la mevzuyu@Erman Türker abi puanlari gönderdi diye bende zaman doldu herhalde dedim ve yolladim![]()
@Erman Türker abi puanlari gönderdi diye bende zaman doldu herhalde dedim ve yolladim![]()
Yalnız şöyle birşey var, Erman ağabey hala puanlamasını göndermedi![]()
Yalnız şöyle birşey var, Erman ağabey hala puanlamasını göndermedi![]()
İlk mesajı ezberlemiştik biz niye böyle değişiklikler yapıyorsun kardeşim.
Müthiş de bir puanlama yaptım kesinlikle.![]()
Doğru alıntı bile yapamıyor garibimSiz Erman'a ne uyuyorsunuz kardeşim,bakın adam @Mehmet Arslaner 'i lanetledi,bulaşmayın adama,uzak durun![]()
Güzel puanlamaydı hak veriyorum sana
Olmazsa sana gelen puanları hak geçmeyecek şekilde 21 arkadaşa eşit olarak dağıtacağım.
Erman Türker e ithaf ediyorum :Yalnız şöyle birşey var, Erman ağabey hala puanlamasını göndermedi![]()