Alıntı denemesi lütfen geri dönmeyiniz.
Ben yapamıyorum işte

Alıntı denemesi lütfen geri dönmeyiniz.

İlk mesajda belirtmiştim görmediniz sanırım ilk 1 saat olan kısım ilk 2 saat olarak değiştirilmişti ve erken gönderen yarışmacılar diskalifiye olacaktı. Özel mesaj kutuma bakıp diskalifiye olan arkadaşlarımı belirleyim![]()

AhahahahahahahAlıntı denemesi lütfen geri dönmeyiniz.
İlk mesajda belirtmiştim görmediniz sanırım ilk 1 saat olan kısım ilk 2 saat olarak değiştirilmişti ve erken gönderen yarışmacılar diskalifiye olacaktı. Özel mesaj kutuma bakıp diskalifiye olan arkadaşlarımı belirleyim![]()
Müstehaktır sana kardeşim muhahahhahahBen yapamıyorum işte![]()

Haydaaa.
Doldu hocam dolduuu.

Yapma bunu yapma bunuYooo Alpay'cım dolmadı ne yazık ki![]()

Yooo Alpay'cım dolmadı ne yazık ki![]()

Ben yapamıyorum işte![]()

@Erman Türker abi puanlari gönderdi diye bende zaman doldu herhalde dedim ve yolladim![]()

Bana yıkmayın la mevzuyu@Erman Türker abi puanlari gönderdi diye bende zaman doldu herhalde dedim ve yolladim![]()

@Erman Türker abi puanlari gönderdi diye bende zaman doldu herhalde dedim ve yolladim![]()

Yalnız şöyle birşey var, Erman ağabey hala puanlamasını göndermedi![]()

Yalnız şöyle birşey var, Erman ağabey hala puanlamasını göndermedi![]()

İlk mesajı ezberlemiştik biz niye böyle değişiklikler yapıyorsun kardeşim.
Müthiş de bir puanlama yaptım kesinlikle.![]()

Doğru alıntı bile yapamıyor garibimSiz Erman'a ne uyuyorsunuz kardeşim,bakın adam @Mehmet Arslaner 'i lanetledi,bulaşmayın adama,uzak durun![]()
Debelensin dursun şimdi 
Güzel puanlamaydı hak veriyorum sana
Olmazsa sana gelen puanları hak geçmeyecek şekilde 21 arkadaşa eşit olarak dağıtacağım.

Erman Türker e ithaf ediyorum :Yalnız şöyle birşey var, Erman ağabey hala puanlamasını göndermedi![]()