Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.809
- 8.850
- 2.163
Bir tane parca vardi listede arkadas kim girmis onla o nasil birseydi öyle ya? umarim düsündügüm kisi degildi cünkü 0 puan aldi benden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puanlarımı göndermiş bulunmaktayımHayırlara vesile olsun. Listeyi pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.
Yarın 19:00 gibi falandır herhalde kardeşimPuanlar ne zamana kadar gönderiliyor ?
Yarın 19:00 gibi falandır herhalde kardeşim@Tanju Karayel puanların son gönderim tarihini eklemeyi unutmuşsun sanırım. Ekle istersen sonra sıkıntı olmasın kardeşim
![]()
Puanlarımı göndermiş bulunmaktayımHayırlara vesile olsun. Listeyi pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.
12 puan için sağol![]()
Puanlar ne zamana kadar gönderiliyor ?
Seni engelledim ben kardeşim ondan yapamıyorsundur sıkıntı yokÇok ilginç bir şekilde Erman'dan alıntı yapamıyorum![]()
@Ayberk Çetin Zahmet olmazsa Erman'ın teşekkür ederiz videolu postunu alıntılayabilir misin ? Bakalım sen de oluyor mu, taktım kafaya![]()
Olabilir12 puan için sağol![]()
Çok ilginç bir şekilde Erman'dan alıntı yapamıyorum![]()
@Ayberk Çetin Zahmet olmazsa Erman'ın teşekkür ederiz videolu postunu alıntılayabilir misin ? Bakalım sen de oluyor mu, taktım kafaya![]()