Tuncay Van
Büyük Kaptan
Bir tane parca vardi listede arkadas kim girmis onla o nasil birseydi öyle ya? umarim düsündügüm kisi degildi cünkü 0 puan aldi benden

Hayırlara vesile olsun. Listeyi pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Puanlarımı göndermiş bulunmaktayımHayırlara vesile olsun. Listeyi pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.
Yarın 19:00 gibi falandır herhalde kardeşimPuanlar ne zamana kadar gönderiliyor ?
Tanju Karayel puanların son gönderim tarihini eklemeyi unutmuşsun sanırım. Ekle istersen sonra sıkıntı olmasın kardeşim 
Yarın 19:00 gibi falandır herhalde kardeşim@Tanju Karayel puanların son gönderim tarihini eklemeyi unutmuşsun sanırım. Ekle istersen sonra sıkıntı olmasın kardeşim
![]()
Puanlarımı göndermiş bulunmaktayımHayırlara vesile olsun. Listeyi pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.

12 puan için sağol![]()

Puanlar ne zamana kadar gönderiliyor ?

Seni engelledim ben kardeşim ondan yapamıyorsundur sıkıntı yokÇok ilginç bir şekilde Erman'dan alıntı yapamıyorum![]()
@Ayberk Çetin Zahmet olmazsa Erman'ın teşekkür ederiz videolu postunu alıntılayabilir misin ? Bakalım sen de oluyor mu, taktım kafaya![]()

Olabilir12 puan için sağol![]()
Ama bu sefer senden en az 10 puan bekliyorum haberin olsun 

Çok ilginç bir şekilde Erman'dan alıntı yapamıyorum![]()
@Ayberk Çetin Zahmet olmazsa Erman'ın teşekkür ederiz videolu postunu alıntılayabilir misin ? Bakalım sen de oluyor mu, taktım kafaya![]()