- 14 Haziran 2009
- 28.940
- 13.004
- 2.698
Yalnız şöyle birşey var, Erman ağabey hala puanlamasını göndermedi![]()
Nasıl lan.![]()
NihahahahahhahaahDesene benim basimi yakti adam![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız şöyle birşey var, Erman ağabey hala puanlamasını göndermedi![]()
Nasıl lan.![]()
NihahahahahhahaahDesene benim basimi yakti adam![]()
Ahahhahahahahhah
85 ci konu bugün açılır mı katılmak istiyorum
En son puanlama saati kac beyler?
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Erman Türker abi puanlari gönderdi diye bende zaman doldu herhalde dedim ve yolladim![]()
Kimsenin peşinden gittiği yokta gidiyorsa bile peşinden gidilecek adamı biliyor demek ki kardeşimSen Erman abinin peşinden gidiyorsun nezamandir. Monica Bellucci ve bu gibi durumlar ne iştir. Ne ara dinlediniz şarkilari:38573:
Kimsenin peşinden gittiği yokta gidiyorsa bile peşinden gidilecek adamı biliyor demek ki kardeşimBu arada sana bir tane monica bellucci avatarı göndereyim onu kullan :asd22:
Arkadaş nedir bu sendeki 69 takıntısı?69 lanetini çocuga bulaştirma abicim. alamanya disiplinli yer. herifin ayarlari ile oynama.
ben girersem jessica alba ile girerim bu işe. Monica hoştu güzeldi ama tarih oldu. Tarihi eser kaçakçisi olarak bilinmek istemem.:asd22:
Dur daha bir şey belli değil kardeşim yav![]()
Yarışmada şampiyon olamayınca, sonrasında müzik ararken ben. (temsili)
Arkadaş nedir bu sendeki 69 takıntısı?Hani söyle de bilelim ona göre gerekirse mesafe koyalım
10 sene önceki monicadan bahsediyorum ben şimdi yaşlandı tabi
Gerçi çoğu hatunu yine cebinden çıkarır güzellik olarak. Lakin forumdaki en iğrenç avatarlardan birine sahip olduğunu da söylemeden edemeyeceğim :asd22:
Dur daha bir şey belli değil kardeşim yavBen sonuncuyum orası kesin de
![]()
Sen Erman abinin peşinden gidiyorsun nezamandir. Monica Bellucci ve bu gibi durumlar ne iştir. Ne ara dinlediniz şarkilari:38573:
Senin yüzünden oldu zaten69. yarişmayi yarida birakip gittin. Eurovisyonda bir ilki yaşattin. Ben mi takintili oldum abicim.
avatarimi degiştirecem zaten. İgrenç degil ama güzel bir söz. Gazete ofsayt olmuş.![]()
Bana pek hitap etmedi demek ki ama belli olmaz yarışma benden ibaret değilBen bunu genel olarak paylaştım zaten.
Ama senden o puanı alınca pek iyi gitmiyor yarışma geleceğim.![]()
Yayinlanir yayinlanmaz kendimi sarkilara verdim bu aksam![]()