84. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kayıtlar Doldu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız şöyle birşey var, Erman ağabey hala puanlamasını göndermedi :)
Desene benim basimi yakti adam :D
Nihahahahahhahaah :D :D

hqdefault.jpg

Sen Erman abinin peşinden gidiyorsun nezamandir. Monica Bellucci ve bu gibi durumlar ne iştir. Ne ara dinlediniz şarkilari:38573:
Kimsenin peşinden gittiği yokta gidiyorsa bile peşinden gidilecek adamı biliyor demek ki kardeşim :D Bu arada sana bir tane monica bellucci avatarı göndereyim onu kullan :asd22:

Son düzenleme:
Selçuk başlığına mı açtım ben yarışmayı acaba?

Kimsenin peşinden gittiği yokta gidiyorsa bile peşinden gidilecek adamı biliyor demek ki kardeşim :D Bu arada sana bir tane monica bellucci avatarı göndereyim onu kullan :asd22:

69 lanetini çocuga bulaştirma abicim. alamanya disiplinli yer. herifin ayarlari ile oynama.:D

ben girersem jessica alba ile girerim bu işe. Monica hoştu güzeldi ama tarih oldu. Tarihi eser kaçakçisi olarak bilinmek istemem.:asd22:

69 lanetini çocuga bulaştirma abicim. alamanya disiplinli yer. herifin ayarlari ile oynama.:D

ben girersem jessica alba ile girerim bu işe. Monica hoştu güzeldi ama tarih oldu. Tarihi eser kaçakçisi olarak bilinmek istemem.:asd22:
Arkadaş nedir bu sendeki 69 takıntısı? :D Hani söyle de bilelim ona göre gerekirse mesafe koyalım :D 10 sene önceki monicadan bahsediyorum ben şimdi yaşlandı tabi :) Gerçi çoğu hatunu yine cebinden çıkarır güzellik olarak. Lakin forumdaki en iğrenç avatarlardan birine sahip olduğunu da söylemeden edemeyeceğim :asd22:

internet.jpg

Yarışmada şampiyon olamayınca, sonrasında müzik ararken ben. (temsili)

Arkadaş nedir bu sendeki 69 takıntısı? :D Hani söyle de bilelim ona göre gerekirse mesafe koyalım :D 10 sene önceki monicadan bahsediyorum ben şimdi yaşlandı tabi :) Gerçi çoğu hatunu yine cebinden çıkarır güzellik olarak. Lakin forumdaki en iğrenç avatarlardan birine sahip olduğunu da söylemeden edemeyeceğim :asd22:

69. yarişmayi yarida birakip gittin. Eurovisyonda bir ilki yaşattin. Ben mi takintili oldum abicim.:D

avatarimi degiştirecem zaten. İgrenç degil ama güzel bir söz. Gazete ofsayt olmuş.:D

69. yarişmayi yarida birakip gittin. Eurovisyonda bir ilki yaşattin. Ben mi takintili oldum abicim.:D

avatarimi degiştirecem zaten. İgrenç degil ama güzel bir söz. Gazete ofsayt olmuş.:D
Senin yüzünden oldu zaten :D O şom ağzını defalarca açtın yok 69 rakamı çok manidar ağabey falan filan derken Esc'nin tarihine geçtik :D :D

Ben bunu genel olarak paylaştım zaten. :D

Ama senden o puanı alınca pek iyi gitmiyor yarışma geleceğim. :D
Bana pek hitap etmedi demek ki ama belli olmaz yarışma benden ibaret değil :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt