Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.767
- 1.652
- 1.198
Abiler kardeşler özellikle Tanju Karayel cok çok ozurlerimi iletiyorum bende burda gonderemeyince stres oldum gerçekten üzüldüm bir dahakine olmaz gercekten af diliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hele şükür hele şükürGeleyim bari.ley:
Yazınız.![]()
Abiler kardeşler özellikle @Tanju Karayel cok çok ozurlerimi iletiyorum bende burda gonderemeyince stres oldum gerçekten üzüldüm bir dahakine olmaz gercekten af diliyorum.
Hala göndermediyse yayınla listeyi kardeşim milletin keyfini mi bekleyeceğiz.@Yusuf Arslan abicim online gözüküyorsun ve hala şarkını yollamadın. Bu kadar kişi seni bekliyoruz. 5 dk içinde şarkını yollamaz isen maalesef diskalifiye olacaksın.
Canim kardesim alınmak degil sana çok hak veriyorum sadece ilk defa bole oldu onu demek istedim canın sagolsun senin kardesimEstağfurullah Mert. Af dilemene gerek yok. Mesajımi sizi kastederek söylemedim şayet kırdıysam kusuruma bakmayın. Ama kaç yarışmadır oluyor bu tip arkadaşlar. Emri vaki yapanlarda olmuştu da o yüzden patladım bende.
yazzzz
Nasılsın Fuat ?
iyi ağabey sen
Nasılsın Fuat ?
Nasılsın Mehmet ?