84. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kayıtlar Doldu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abiler kardeşler özellikle Tanju Karayel cok çok ozurlerimi iletiyorum bende burda gonderemeyince stres oldum gerçekten üzüldüm bir dahakine olmaz gercekten af diliyorum.

Mis gibi şarkıyı hiç edilmek üzere Tanju beye sunmuş bulunuyorum.

Abiler kardeşler özellikle @Tanju Karayel cok çok ozurlerimi iletiyorum bende burda gonderemeyince stres oldum gerçekten üzüldüm bir dahakine olmaz gercekten af diliyorum.

Estağfurullah Mert. Af dilemene gerek yok. Mesajımi sizi kastederek söylemedim şayet kırdıysam kusuruma bakmayın. Ama kaç yarışmadır oluyor bu tip arkadaşlar. Emri vaki yapanlarda olmuştu da o yüzden patladım bende.

Son düzenleme:
Yusuf Arslan abicim online gözüküyorsun ve hala şarkını yollamadın. Bu kadar kişi seni bekliyoruz. 5 dk içinde şarkını yollamaz isen maalesef diskalifiye olacaksın.

Son 1 kişi

İsterseniz 23 kişi ilede başlayabiliriz.

Estağfurullah Mert. Af dilemene gerek yok. Mesajımi sizi kastederek söylemedim şayet kırdıysam kusuruma bakmayın. Ama kaç yarışmadır oluyor bu tip arkadaşlar. Emri vaki yapanlarda olmuştu da o yüzden patladım bende.
Canim kardesim alınmak degil sana çok hak veriyorum sadece ilk defa bole oldu onu demek istedim canın sagolsun senin kardesim

Tanju kardeşimiz bu konuda çok haklı, lütfen bundan sonra kurallara uymayacak olan arkadaşlarımız katılmasınlar. Zor bir şey değil, saati zaten organizatör belirtiyor. O saatten önce şarkını seçip, yasaklı listesinde kontrol edip organizatöre yollayacaksın. Sıkıntı olacak bir durum yok yani.

Playlist ilk mesajda, herkese başarılar

23 kişilik bir yarışma olacak.

Varmı playlist ile ilgili bir sıkıntı?

Oha Playlist de yarisma icin kendi playlistim de sakladigim 4 tane sarki var.

Patlayan şarkı sayısı 0. :D

İddialı şarkı sayısı : 3

Orijinal şarkı sayısı : bakacağız. :D

Bu yarışmayı kazanırsam 85. yarışmayı da kazanırım. Yok eğer bu yarışmayı kazanamazsam bilin ki, bundan sonra benden bi bok olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt