84. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kayıtlar Doldu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzlemediysen Extinction filmini öneririm abi. Zombi filmlerini seviyorsansa izleyebilirsin. Ama öyle klasik zombi filmi değil. Dram ağırlıklı. I Am Legend filmi gibi. Gerilim sahneleri de sağlam.

Carpenter'ın FOG'unu izledim geçen gün nostalji niyetine. Küçükken daha korkutucu gelmişti,ama sırf o hava için bile izlenir. Senle de şöyle film diyaloglarını özledim,yapalım bir ara.

Tüh be listemde yedek bekliyen bir sarkiyi playliste gördüm bakalim basarili olacakmi benden kapti bile puanlari

Takip etmiyorum artık. :D

İlk adımı attım. 2 günde bir düzenlendiği için tabi.

Bence ESC devri bitiyor.

100. ile final yapalım. Kendi selametimi de düşünüyorum ama bu illete yeni yeni düşenlere de acıyorum aynı zamanda. :D

Film olur, münazara olur bir şey bulmak lazım. :)
Bitme değil de ara verebiliriz. Öneriler doğrultusunda ne bileyim film sahnesi yarışması yapılmıştı bir ara güzeldi.

Extinction'dan kasıt, şu lost'ta oynayan herifin filmiyse tavsiye etmem.

Bence şarkı yarışması ve film-replik yarışması dışında herhangi bir yarışmanın bu denli tutacağını ve ilgi göreceğini açıkçası düşünmüyorum.

Bence şarkı yarışması ve film-replik yarışması dışında herhangi bir yarışmanın bu denli tutacağını ve ilgi göreceğini açıkçası düşünmüyorum.

Film repliğe yüklenebiliriz biraz.

Bu yarışma da haftada 1 ile devam eder. 100. de biraz ara veririz, 2-3 ay kadar.

Tamamen bırakalım değil yani.

Ağabey işkence gibi play-list iyi ki girmemişsin. :D

Puan verecek şarkı bulamadım daha nerede ise. :D

Bulacaksın.

Raad.

Hani evi, arabayı satıp bi maça yatırırsın ya. İşte aynen o durumdayım. Son ve en önemli kozumu oynadım. Katıldığım şarkı benim adeta sığındığım bir limandı. Hüsrana uğradığım her yarışmadan sonra o şarkıyı dinler, bekle oğlum, şampiyonluk seninle gelecek derdim.
Aslan abi bırak artık beni. Çıkar playlistten, boğuştur artık diyordu hep. Ben de o gün bir gün gelecek diyordum. Ve o gün, işte bu gün...

Tahminimce benim listemdeki parça. Yarın puanlamamı tamamladığımda öm kutuna bildirim düşecek. :)

şarkıları gönderirken dinleyenleri düşünmediniz mi hiç uzun uzun şarkılar :asd:

Evet bir adet şarkım patlamış an itibari ile tespit edilmiştir.

Alıntı yapamıyorum yav tıklayınca bir şey olmuyor.

o ne arkadas yedek listemden bir parca daha var suanki playliste, tüh be üzüldüm onla da bir sonraki eurovisona katilmak istemistim , playliste gelirsek biraz agir ilerliyor fazla slow parcalar var, ilerde ne olur onu bilmiyorum ama göz gezdirdim da bu sefer yerli besteler azalmis olumlu bir hareket.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt