84. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Kayıtlar Doldu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin yüzünden oldu zaten :D O şom ağzını defalarca açtın yok 69 rakamı çok manidar ağabey falan filan derken Esc'nin tarihine geçtik :D :D

Bana pek hitap etmedi demek ki ama belli olmaz yarışma benden ibaret değil :D

Sana hitap etmediyse porsuklar olarak hiç oy alamam. :D

Kediler ile komodolar da bilemiyorum yeterli olur mu, onlara hitap eder mi?

Şu an 90. yarışma ile tatile çıkma fikri kulağıma bir hoş geldi nedense. Son 7 yarışmada sadece 2 kere ilk 10'a girdim onlardan birinde de şampiyon oldum zaten.

Tükenmişlik sendromuna doğru gidiyorum. :(

Bileydim Sezen Aksu-Tükeneceğiz ile girerdim şampiyon olabilirdi bak yeni kitleyi düşününce.

Kafamda ''deli'' sorular. Tek şey yarışmadan aldığım zevk düşmeye başladı.

Sana hitap etmediyse porsuklar olarak hiç oy alamam. :D

Kediler ile komodolar da bilemiyorum yeterli olur mu, onlara hitap eder mi?

Şu an 90. yarışma ile tatile çıkma fikri kulağıma bir hoş geldi nedense. Son 7 yarışmada sadece 2 kere ilk 10'a girdim onlardan birinde de şampiyon oldum zaten.

Tükenmişlik sendromuna doğru gidiyorum. :(

Bileydim Sezen Aksu-Tükeneceğiz ile girerdim şampiyon olabilirdi bak yeni kitleyi düşününce.

Kafamda ''deli'' sorular. Tek şey yarışmadan aldığım zevk düşmeye başladı.
Yav arkadaş ne tükenmişliği? :D 12 şampiyonluğun yok mu senin kardeşim? Biraz da şampiyonluk beklentisi olmadan farklı tarz şarkılarla gir keyfine o zaman daha bir keyif alırsın :D Her yarışmada şampiyonluk baskısı altında olursan keyif alamazsın tabi ki :)

yasakli olmamasina cok sasirdigim bi sarki var hakettigi puani alacaktir.. :k19:

playlist gayet guzel, yarin bir daha dinleyip puanlamami yaparim

ote yandan bu yarismada da ilk 10da olmazsam kendi kellemi alip aslan turkogluna teslim edicem, hic olmazsa koleksiyonuna faydasi olur :D

Yav arkadaş ne tükenmişliği? :D 12 şampiyonluğun yok mu senin kardeşim? Biraz da şampiyonluk beklentisi olmadan farklı tarz şarkılarla gir keyfine o zaman daha bir keyif alırsın :D Her yarışmada şampiyonluk baskısı altında olursan keyif alamazsın tabi ki :)

Takım çok yordu beni bugün. Galatasaray kötü olunca hiç bir şeyden keyif alamıyorum. :(

Bir de millet birbirini yiyor, ondan da sıkıldım.

Hayatımı hesap kitap yapmadan yaşayan biri olarak burada ''hesap'' yapmak da yordu cidden. (Bunu bırakamazsam yarışmayı bırakmam lazım, çünkü kendi kendimi bitiriyorum)

Son düzenleme:
Takım çok yordu beni bugün. Galatasaray kötü olunca hiç bir şeyden keyif alamıyorum. :(

Bir de millet birbirini yiyor, ondan da sıkıldım.

Hayatımı hesap kitap yapmadan yaşayan biri olarak burada ''hesap'' yapmak da yordu cidden. (Bunu bırakamazsam yarışmayı bırakmam lazım, çünkü kendi kendimi bitiriyorum)
Bu sene için ben kendimi sezon başında alıştırmıştım zaten :) Bu sezon bu takımdan bir cacık olmayacağı yaz sezonunda yapılamayan transferlerden ve hanzo'nun zihniyetinden belliydi. O yüzden çok üzülmüyorum. Hatta bu sene mecburen sekiztaşlıyım. Bu aziz denen kepaze şikeci gün yüzü görmemeli. Bu sene şampiyon olamazlarsa batarlar. Tek beklentim sekiztaş şampiyonluğu :)

"yarışmaya katılacağım şarkılar database"inden 4 şarkı var playlistte. enteresan cidden, neler yapacaklarını merak ediyorum.

listeye bakınca şarkım 5. olur diyorum, şampiyonluk uzak

Son düzenleme:
Evet erken puan veren cok olmus heralde derhal diskalife edin:) ozaman derim ki sampiyonlugum h.o

Puanlarimi gönderdim, liste eh iste idare ederdi daha kötüsünü gördük. Bügün de yerim solda olmasa artik birdahaki yarismaya ne tür sarki ile katilacagimi bilemiyorum herseyi denedik son zamanlarda genellikte yerim sagda oldu.

Playlisti dinlerken uyumusum

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yasakli olmamasina cok sasirdigim bi sarki var hakettigi puani alacaktir.. :k19:

playlist gayet guzel, yarin bir daha dinleyip puanlamami yaparim

ote yandan bu yarismada da ilk 10da olmazsam kendi kellemi alip aslan turkogluna teslim edicem, hic olmazsa koleksiyonuna faydasi olur :D

Kardeşim benim. :( Sen ne güzel insanmışsın. Şimdiye kadar çok kelle aldım ama kimse bana kellesini armağan etmemişti.

Madem kelle merakın var, bu kadar mazoşist bir kardeşsin, o zaman senin yerin komodoların yanıdır.

Son düzenleme:
Yolladım puanları :) Şarkım sonuncu olabilir :asd: Hayırlısı bakalım..

Kardeşim benim. :( Sen ne güzel insanmışsın. Şimdiye kadar çok kelle aldım ama kimse bana kellesini armağan etmemişti.

Madem kelle merakın var, bu kadar mazoşist bir kardeşsin, o zaman senin yerin komodoların yanıdır.
Komodo ejderi gibi asil bir hayvan icin savasmaktan onur duyarim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt