- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 1.053
Dün gece benim Freddy'yi izlediğimi nerden biliyorsun ? Ciddiyim...Rüyalarıma mı girdin![]()
Bu aralar bana yukarıdan çok ciddi malumat geliyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün gece benim Freddy'yi izlediğimi nerden biliyorsun ? Ciddiyim...Rüyalarıma mı girdin![]()
Yazıyı okuyunca bir titreme geldi kardeşim hayırdır inşallahSadece Ayberk'in manilerini okurken titreme gelirdi halbuki
![]()
Şu ana kadar izlemediğim ve kült olarak kabul edilen bir film var onu izlemeyi düşünüyorum lakin ismini zikretmeye çekiniyorumKüfür müfür edersiniz mazallah
![]()
Yok kardeşim söyleyemem mümkün değilKonuş la kızmayacağız![]()
Bu aralar bana yukarıdan çok ciddi malumat geliyor![]()
Şu ana kadar izlemediğim ve kült olarak kabul edilen bir film var onu izlemeyi düşünüyorum lakin ismini zikretmeye çekiniyorumKüfür müfür edersiniz mazallah
![]()
Konuş la kızmayacağız![]()
Konuş la kızmayacağız![]()
Ölü Ozanlar DerneğiSöyle söyle hakikaten kızmayacağız, sadece biraz kahkaha atacağız![]()
Ölü Ozanlar Derneği![]()
AhahhahahahahhahhhYaşıyor musun canım kardeşim ?
Yaşıyor musun canım kardeşim ?
Ahahhahahahahhahhh
Yaşıyor musun canım kardeşim ?
Dalga geçseniz bu kadar koymazdıUzun sustum...
Gelir gelir daha 20 dakika varBizim gol ne oldu gelmedi hala ?
Uzun sustum...
Dalga geçseniz bu kadar koymazdı![]()
![]()
Ozan senin abuk subuk film hafızan iyidir, 80'lerden bir korku filmi atsana kafadan...Olmadı Freddy'min 2. filmini izlerim. Burası Elm Sokağı gibi müthiş havaya giriyorum,sanki ilk defa izler gibi.
Dikkat etmemiştim kendimden geçtim şu an.Yalnız benim ironiye dikkat ettin değil mi : Ölü ozan-yaşıyor musun ?![]()
![]()
![]()
Romero takıl bence bu gece Day of the Dead'i izle ara ara izlemek lazım o seriyi ben severim![]()
Dikkat etmemiştim kendimden geçtim şu an.