#86 Ufuk Ceylan

Cevap: # 86 Ufuk Ceylan

Haydi Rijkaard Valdes'e tanıdığın şansı Ufuk'a da tanı uzun seneler korusun kalemizi

Cevap: # 86 Ufuk Ceylan

Şu adamı bi oynat ya ne kaybedersin Leo veya Aykuttan kötü olmayacağı garanti zaten, son maçlarda yedek olarak bile almadı leo yedekti Rijkaard'ı anlamak bazen çok zor

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Geçtiğimiz sezon Leo vardı alamadın kaleyi, bu sezon al artık Aykut'tan, maçlar işkence olmasın!

kale yerli olacaksa ufukda ısrar edilmeli.çocuğu ilk yediği hatalı golde afaroz etmez inşallah reykard.aykutdanda francodanda daha iyi bir kaleci ufuk.kaleci kalede güven verecek.aykut en süper oynadığı maçta bile tuhaf gol yemeyi başarıyor.birinci kalecimiz ufuk olsun artık.

Belgrad maçında ısınırken takım Ufuk kaleye geçti biz ufuk oynıycak galiba dedik, Ama ufuk gelen bütün şutları içine aldı resmen hiçbi topa atlamazmı kaleci ısınma sırasında.aykut yere yatıp top alıyodu ,ufuk sadece izledi gelen topları.

Bu Aykut la olmayacağı daha nasıl belli olcak anlamıyorum. Kaç senedir bu takımda sırayla Mondragon Orkun Sanctiz Leo Franco'nun yedeği oldu. Vizyonu olsa bu kadar sene yedek kalmayı kabul etmez. Madem kaleci transferi etmiyceksin oynat Ufuk'u. Hatalı gol yesede ben sineye çekerim. Ama artık Aykut'a sabredemiyorum

[video=youtube;w80Bj1Xxe7M]https://www.youtube.com/watch?v=w80Bj1Xxe7M[/video]

Cikmayi cok sever bu Ufuk ya Aykut gibi korkak degil hadi rijkaard bizim valdezimiz ufuk aykut degil.

Bu gidişle forma şansı bulması zor gibi.İlk yarı sonuna kadar Aykut oynar,sonra da yeni kaleci gelir...

Ufuk'un kaleye geçmemesi için ortada bir neden göremiyorum acaba Rijkaard'ın gördüğü şey nedir?

Valdes'i kaleye koyup Barcelona taraftarının önüne atan Rijkaard Ufuk'u neden oynatmaz..

Ufuk bir sezon boyu kalede dursun bir görelim nasıl kaleci, Aykut'u biliyoruz zaten, daha kötü olamaz ya.

Boşuna beklemeyin. Aykut futbolu bıraksın. Ufuk 30 yaşına gelsin. O zaman oynatırız.

Ufukun yeteneğini geçtim adam gayet rahat ne bir hırs ne bişey gayet memnun halinden.

Geri
Üst Alt