#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

ufuk dan cok umutluyum bi kaleye gecse söyle 3 4 mac arka arkaya oynasa görsek neler yapabiliyor yetti artik aykuta verilen sans biraz da bu cocuga sans verilsin aykut dan bisey olmayacagi kesin ama ufuk dan olabilir

Karpaty maçında sahadasın inşallah.

Siz öyle sanın.Sayın Rijkaard yine Aykutu oynatır,Ufuk oynasa bile 1 maç sadece.

Rijkaard, Aykut formsuzken niye ısrarla Ufuk'u oynatmıyor bilmiyorum. Gece hayatı var diye okumuştum, belki onunla alakalıdır.

Bence iş Nezihi hoca da bitiyor. Nezihi hoca Aykut'u öneriyor sürekli sanki.

Sonunda oynadı Ufuk ve ben beğendim. Gollerde hiç bir hatası yoktu ve diğer önemli pozisyonlarda reflekslerinin ne kadar güçlü olduğunu gösterdi bize. İnşallah üstünde durulur.

Ufuk'un iyi mi kötü mü olduğu anlaşabilecek bi maç değildi

Şu an için ne yaptığını bilmeyen dengesiz bir kaleci izlenimi veriyor. Bunun sebebide kendine olan güvensizlikten. Eğer 15-20 maç üst üste oynarsa herşey rayına oturur. Potansiyelli bir kaleci.

Uzun süre maçlarda ilk 11 tercih edilirse, bence Aykut'tan daha iyi bir kaleci.

3 mac daha sabredilsin yeter. Her haliyle Aykut'tan iyi zaten. Sabredilmemesi icin bir neden yok, baska carede yok.

Yemin ediyorum top kaleye geldiğinde Aykut'ta korktuğum kadar Ufuk'ta hiç korkmadım. Gollerde bir hatası da yoktu zaten. Sürekli oynarsa Semih'in de dediği gibi rayına oturur :)

2 golde de hatası yok. Diğerlerini de kurtardı zaten.

Geri
Üst Alt