#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Normal bir performans nesini abartıyorsunuz?Kaleci işte tutsun o kadarınıda.

Olm, yese kaleci değil, adam değil dersin. Yemese "kaleci, tutsun o kadarını" dersin. Napsın lan adam daha. Bırakın bunları, bugün suçsuz arıyorsanız bir numaralı isim Ufuk'tur.

O kalede Aykut duracağına Ufuk dursun.Daha iyi olacak!

Olm, yese kaleci değil, adam değil dersin. Yemese "kaleci, tutsun o kadarını" dersin. Napsın lan adam daha. Bırakın bunları, bugün suçsuz arıyorsanız bir numaralı isim Ufuk'tur.

Yahu niye öveyim?Müthiş toplar mı çıkardı penaltı mı kurtardı?Ben kötü felan demiyorum ama adam .ok bi halt olmuş gibi Onur Albakar nerede diyor diğer oynadığı maçlar neredeydi kendisi?Antalyaspor,burspor maçlarında?

Şu üzüntülü gecede beni umutlandıran ve yüzümü güldüren olaylardan biri de Ufuk'un yavaş yavaş kendine gelmesi. İnanılmaz cesaretli, hiç korkmuyor. Hatta bir kere kalesinden açılıp kafayla bile topu uzaklaştırdı, atağı bitirdi. Süpersin Ufuk...

Normal bir performans nesini abartıyorsunuz?Kaleci işte tutsun o kadarınıda.

Xavi'de normal o zaman niye abartıyoruz ki ? İşi zaten pas atmak. Messi'de öyle, Sneijder'de öyle, Robben'de öyle, Ronaldo'da öyle...

ufuk-neill -ayhan gerisi yalan oynadı bu maçta...

Ufuk'un kendine guvenini kaybetmiş, 1.5 yıla yakındır duzenli maç yapmayan bir kaleci oldugunu göz önune alarak, ısık verdigini soyluyorum yoksa bugun maçı kurtarmadı eyvallah. Zamanla (ki olacagı varsa ustuste oynayacagı 5-6 maçta belli olur) guvenini kazanıp, koordinasyonunu sağlayabilir ve maksimumuna ulaşır. Buna fırsat vermeliyiz.

Ama yine de Aykut'un yerine stabil bir yerli alınmalı. Ufuk arkasında bekleyecek, eger Ufuk olmazsa, kalde durabilecek biri olmalı, Serdar veya Hasagiç(yerli olursa)

Allah belamı versinki başka oynayan oyuncu görmedim :(

ts'lu onura verilen sans ufuk'a verilsin, turkiyenin en iyisi olur, kamenilere leo francolara gerek duymayiz

şu adama 1 sene kaleyi emanet etsen 10 seneni kurtarırsın.kolu kırılmasa belki yurtdışına gidecekti yetenekli şans değil güven vermek lazım çocuğa hatalı gol yese bile kaleye koyacaksın o güveni hissederse daha iyi olacak

Şu anda güven eksikliği var açıkça belli oluyor. Ya hata yaparsam havası veriyor. Biraz güven aşılaması ve hatalarına rağmen sürekli forma şansı UFUK'u bu takımın ileride ki yıllarda kale sorununu ortadan kaldırır.

Aykut hiç çıkmıyordu;Ufuk ceza sahanın dışına kadar çıkıyor.Hakkaten normal oyuncumuz yok.

Yediği gol dışında iyiydi,ama yediği golde Hakan'la beraber hatası vardı.

Geri
Üst Alt