#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Yediği golde Server ve Hakan'ın hatası vardı bence.Ufuk bana güven veriyor.Israr edilmeli.Aykut gönderilip Serdar alınmalıı o ikisi bizi götürür

O yenilen golde çok saçma yere yattı sanki ya. Ne biliyim, pozisyonu net göremedim bile ama basit bir hata gibiydi. Ayağını uzatsa top ondaydı sonuçta.

O yenilen golde çok saçma yere yattı sanki ya. Ne biliyim, pozisyonu net göremedim bile ama basit bir hata gibiydi. Ayağını uzatsa top ondaydı sonuçta.

Yatıp elini uzattı adam daha napsın :D Hatası biraz daha çizgiye yakın durmasıydı orada ama o da beklemiyordu adamın çevirebileceğini.

Güven eksikliği olduğunu pek düşünmüyorum.Güven eksikliği olan kaleci ceza sahası çizgisine kadar yan top,havdan top herneyse çıkmaz.Aykut gibi çizgide bekler.

İlla bir çekingenliği varsa,yıllardır kalesinde dikiş tutturamamış Galatasaray'ın ilk hatasaında faturayı kalecimiz yetersiz anlayışına çevireceğindendir.

Güven eksikliği olduğunu pek düşünmüyorum.Güven eksikliği olan kaleci ceza sahası çizgisine kadar yan top,havdan top herneyse çıkmaz.Aykut gibi çizgide bekler.

İlla bir çekingenliği varsa,yıllardır kalesinde dikiş tutturamamış Galatasaray'ın ilk hatasaında faturayı kalecimiz yetersiz anlayışına çevireceğindendir.

Meziyeti olupta harcadigimiz veya bizden sonra ki buyuklerde dikis tutturmus kaleci sayisi kac?

Aykut gibi çizgide bekleyip, kaderine razı olmuyor. Sezer'in o şutunu her babayiğit çıkaramazdı.

Çok iyidi. Yaptığı hatayı yenilsekte, berabere kalsakta affederdim. Yürüyedur Aslan. :)

hata yapsada ben kızmıyorum hem genç hem de hareketli bir şeyler yapmaya çalışıyor golde hatası var ama telloyu boş bırakanlarda da hata yok mu illa bir hata olacak ve golü yiyeceksiniz futbol bu. ufukla devam.

Golde hatası vardı ama temel dogruları olan bir kaleci, Aykut gibi becerememekten korkup, hatalı kararlar vermiyor, tereddut etmiyor. Daha önce dediğim gibi 5-6 maç ustuste oynasın ne olup olmayacagı belli olur.

Simoviç'ten Hayrettin'e geçişi görmüş kişilerdenim.Hayrettin 4-5 maç basit hatalar yaptı(Adanaspor maçı meşhurdur) ama sonra topladı, Engin'le birlikte Milli takıma kadar çıktı. Genş arkadaşlar dalga geçse de Hayri, 89-94 arası oldukça iyiydi, ne olduysa Monaco maçlarından sonra oldu.

Volkan Demirel'in Recep'le birlikte yarım sezon suren mucadelesi ve acemilik dönemi olmuştur. 1 sene de ancak toparladı.

En buyuk tehlike, 1-2 hata sonrası tekrardan Aykut'a dönmek olacaktır umarım Rijkaard böyle birşey yapmaz.

Hata yapsada Ufuk'la devam yemin ederim bu kaledeyken ben güveniyorum Aykuttan kat kat daha iyi ve güven veriyor.

Meziyeti olupta harcadigimiz veya bizden sonra ki buyuklerde dikis tutturmus kaleci sayisi kac?

Kastettiğim meziyeti olupta çok kaleci harcadık konusu değil.İddiam o yönde değil çünkü.Kalende istikrar sağlayamamanın çeşitli sebepleri vardır ve ben gidenler iyi kalecilerdi sorun bundan kaynaklanıyor demiyorum.Ufuk iyi bir kalecidir,yeteneklidir arkasında durulması gerekir.

Söylemek istediğim,tepemizde ki insanlar hesap kesecek yerler arıyorlar ve taraftarda kelle istiyor.Feda edilecek parça, Ufuk gibi bir değer olmasın.

Varsın bu çocuk hata yapsın.Bizimde Ufuk'umuz var diyeceğiz inşallah yakın zamanda.

İnşallah formayı vermeyecek Aykut'a ve yıllarca kalemizi koruyacak.

Gol dışında hatasızdı.

Aykut'a nazaran daha çok güven verdi. Biraz daha tecrübe kazandığı takdirde kale sorunumuz kalmaz.

Geri
Üst Alt