#86 Ufuk Ceylan

Cevap: #86 Ufuk Ceylan

Leo franco'ya bile 1 sene dayandık. Ufuk'a da bu sene sonuna kadar fırsat verilmeli. Kendini toparlar umarım...

Bunda bile yönetimin ciddi suçu var.Zamanın yedeği Nezihi'yi kaleci antrenörü olarak getirirseniz, arpa boyu mesafe gidemezsiniz.Demem o ki; balık baştan kokmuş.

yediği ilk golü amatör kaleci yemez.

Serdarı Ali Turanı da geçtim hepsi eni konu topa vurmayı az çok biliyor. Ama bu adam kurtarış yapmayı bilmiyor. İlk postalanması gereken kişidir nazarımda. Yemin ediyorum davarlarım olsa git otlat diye vermem. Allahın yeteneksizi !!!

Bunda bile yönetimin ciddi suçu var.Zamanın yedeği Nezihi'yi kaleci antrenörü olarak getirirseniz, arpa boyu mesafe gidemezsiniz.Demem o ki; balık baştan kokmuş.

aynen öyle nezihi kalecilik yaşantısında sanki çok başarılı bir kaleciydi de adamı tutup kaleci antrenörü yapmışlar...

Kronik kaleci vakalarımızdan biri ufuk.Ha oldu ha olacak gelişme olur diye bekleniyor.Sonuç ortada.Gönderilmesi gerekenlerin başını çekiyor ufuk! Yediği golleri izleyince kanım donuyor.

Peki geleceğin milli takımının as kalecisi olarak gösterilen adam geldiği günden beri nasıl oynadıgı oyunun ustune 1 gram koyamaz onu anlamıs degılım madem adam yetenek var, nasıl gelıstıremıyor kendını demekkı adamda yetenek falan yok geldıgı gunle su performans arasında hcıbır farkta yok

hatta daha kötüye gidiyo. adamda güven eksikliği var atılan her geri topta ödüm patlıyo...

hatta daha kötüye gidiyo. adamda güven eksikliği var atılan her geri topta ödüm patlıyo...

aynen geriye top geldi mi topu ayaklarına dolaştırıyor.40 saatte oyuna sokuyor sanki anadolu kalecisi.ufuktan cacık olmaz.

umarım yanılırım.

ufuk kusura bakmasın ama takımın 3. kalecisi olur anca. takımın kalecisi yok forveti yok bu nası iş be...

Ufuk'ta hep bi tedirginlik var ve bu hem kendine hemde bize en büyük zararı verdi.

Zamanında transfer sezonundayken yazmıştım..Kingson alınmalı hemde türk statüsünde tecrübeli hemde ufuk arkasında ii olur diye..dalga geçtiler adanaspora gidiyo olurmu bize ufuk yeter diye kingson blackpool da EPl de..bizim ufuksa hep kale içinde..Genç kalecinin önünde ii teecrübeli bi kaleci olmazsa kolay kolay genç kaleci iş yapamaz baskı şaşırtır korkutur hata yaptırır..Enginin arkasında rüştü rüştünün arkasından volkan yetişir..Ha aykut mondi nin arkasından yetişemedi çünkü yetenek olarak çok geri..Ufuk bu kötü giden takımımızda baskılarla daha kötü olacaktır..mutlaka ii tecrübeli bi kaleci almalıyız..Mesela Kingson:D

Rijkaard zamaninda "neden sans verilmez ufuga, anlamiyorum" derdim (cogu böyle diyordu zaten) ama simdi anliyorum )))

Kötü giden bi takımda genç kaleci sadece geriler...Önünde mutlaka tecrübeli bi eldiven olmalıdır..Ne zaman takım ii gider o zaman genç kaleciler hata yapsada hoşgörülür tahammül edilir(çünkü takım ii gidiyodur) o zaman casillas lar valdes ler yetişir..

Ilerisi icin umut bile vermiyor. Ufuk Galatasaray´in kalecisi olamaz. Yedek kalecimiz bile Ufuk´tan daha iyi olmali. O kadar kötü yani benim gözümde.

Ufuk ne zaman puan kazandırcaksın acaba. Kalede ki hareketlerin o kadar amatörce ki senin o kalede olman Tafarel'e Mondi'ye hakaret.

seni elime bir geçirsem allah sana o ayakları yürü diye mi verdi gerekirse ayağınla müdahale et ilk golde o pergellerini kullansan olmucak dı :sopa::mad:

İyi oynadı bayağı,hele son saniyelerdeki suarez in topunu nasıl çıkardı,gözlerime inanamadım :o

Geri
Üst Alt