#86 Ufuk Ceylan

Cevap: # 86 Ufuk Ceylan

Verilen fırsatı iyi değerlendirdi. Birinci kaleci olması gerekir.

Çizgiyi ne zaman terkedeceğini bilen bir Türk kalecisi gördüm ya gözüm açık gitmem artık.

Sadece bu maca gore konusmuyorum, ama yonetimin yarin hemen Leo ve Aykut'u postalamasi lazim ki Rijkaard onlari oynatmasin. Kalede durusu acayip guven veriyor.

Ufuk'u çok seviyorum ama defans'ın arkasını Leo Franco kadar iyi toparlayacağını zannetmiyorum belirli bir süre.

Leo Franco'nun payı vardır bunda :)

Semih sende ciddi manada Leo Franco hayranlığı var. Ben Leo 'yu sevmem, her görüşe saygılıyım ama sen de Leo 'ya toz kondurmadığın gibi sinekten yağ çıkartıyorsun be renkdaş, inandırıcılığı olmuyor bazı şeylerin:)

Semih sende ciddi manada Leo Franco hayranlığı var. Ben Leo 'yu sevmem, her görüşe saygılıyım ama sen de Leo 'ya toz kondurmadığın gibi sinekten yağ çıkartıyorsun be renkdaş, inandırıcılığı olmuyor bazı şeylerin:)

Leo'nu en önemli özelliği zaten odur. Defansın arasına atılan topların hepsinde bitiveriyor. Defalarca yaptığına şahit olmadıkmı? Bu adamlar beraber idman yapıyor. Ufuk da her seferinde "Leo Franco'dan çok şey öğreniyorum" diyor. Bugünkü çıkışlarını ondan alması kadar doğal birşey yok.

Ayrıca evet Leo Franco sevdiğim tarzda kalecilerdendir. Bizim ülkemizdeki insanlar bu tarz kalecilere alışık değil. Görüş açısı meselesi yani.

Taffarel'i anımsattı bana bir iki pozisyonda oda hep iyi yer tutardı.

Volkan'da iyidir üstad bu konuda.

Benim aklımda çizgiden çıkıp topa vuracağım diye Uche'nin bacağını kırması,

yine çizgiden çıkıp Lugano'nun çenesine yumruk atması top yerine,

kendi defansına kayması vs.

gibi ilginç görüntülerle kaldı Volkan, Hayrettin de, Rüştü de, sayıp sayabileceğimiz bütün Türk kalecilerinde var malesef bunlar. Belki diğerlerine göre daha iyidir Volkan haklı olabilirsin. Fakat kesinlikle çok ama çok eksik.

Güven veriyordu bugün kalede..Zaten Leichenstein U-21 macıydı yanılmıyorsam o macta eli kırılmasaydı cok daha önceleri transferi gerceklesebilirdi..Bu kez kaleyi bir Türk ele gecirebilirse cok güzel bir gelisme olur bizim icin..

Bu arada Emre kardeş Uche'nin ayagını kıran ya Oguz du ya da Murat Şahindi diye hatırlıyorum ben, Volkan o zamanlar fb de degildi. Yanlıs da olabilirim ama..

gibi ilginç görüntülerle kaldı Volkan, Hayrettin de, Rüştü de, sayıp sayabileceğimiz bütün Türk kalecilerinde var malesef bunlar. Belki diğerlerine göre daha iyidir Volkan haklı olabilirsin. Fakat kesinlikle çok ama çok eksik.

Her kalecinin kötü zamanları olabilir.Volkan zaten konsantrasyon problemi olan bir kaleci.(Özellikl zencilere karşı fazlaca oluyor bu:D)Ama genele baktığımızda bana göre müthiş bir kalecidir.Çizgiyi terketme zamanlaması harikadır.Refleksleri de öyle.İstikrarlı biri olsa bana göre bugün Avrupa'nın üst düzey takımlarından birinde kesinlikl oynardı.

Bkz. Fb-Schalke 04 maçı

Kevin Kuranyi-Volkan Demirel:D

Çok ama çok beğendim. İnşallah kalede görürüz yakın zamanda.

Ufuk güzel başladı bu formayla güzel devam eder umarım.

Murat Sahin diil miydi o yaa, bir de kirilan bacak yine Murat'a aitti.

Murat Sahin diil miydi o yaa, bir de kirilan bacak yine Murat'a aitti.

Olabilir valla 100% emin değilim. Ben o zamanlar Volkan birinin yedeğiydi, kupa maçında oynayıp Uche'nin bacağını kırmıştı diye hatırlıyorum. Başka bir yedekte olabilir, Volkan'dı ama yanlış hatırlamıyorsam.

Geri
Üst Alt