#86 Ufuk Ceylan

Azda olsa kalecilik tecrübesi olan biri olarak, dün Ufuk'ta gelişme gördüm. Penaltılarla alakası yok. Duruşu, topu kullanışı, fiziki falan herşey yerinde. Ufuk'u bu forumda en çok eleştirenlerden biriyim. Bana göre geçmiş performansı tam bir rezalet. Ama artık gelmiş 27 yaşına. Kalecilerin en verimli olduğu dönem. Dün izlediğim Ufuk, bir şansı daha hakediyor.

Eray ve Aykut kendilerine yeni bir meslek bulsun bence. Ufuk bu performansla yedek kalecimiz olur ama seneye düzgün bir yedek alinmali..

Yediği ilk goldeki kurtarışı da iyiydi, dönen topu boş kaleye bıraktılar. En azından Eray gibi ağır çekim oynamıyor.

sakatmiydiki bu 1 ay erayi oynattilar

Yerden gelen toplara karşı naif kalıyor kanımca, ama yine de Ufuk tan dünkü performansı beklemiyordum.

Kendini geliştirdiği açıkça göze çarpıyor. Duruşu, özgüveni falan yerinde. Bugün güzel bir kurtarış yaptı. Ufuk'u hiç sevmezdim normalde. Ama böyle devam ederse zaman zaman ligde de şans verilmeli.

Çeşke Real Copenhag Fener maçlarında kalede Ufuk olsaydı.Çok iyi bir kaleci değil ama yedeklerimiz arasında en iyisi.

her konerde hata yapma ihtimali yüksek kaleci.. vasat

Ufuk zamanında milli takımın yeni kalecisi olarak gelmişti ama Nezihi ile hiç bir ilerleme olmadı hatta geriye gitti. Taffo ile tekrar toparlandı iyiye gidiyor.

benim anlamadigim bu nezihi niye bizim kaleci antrenöruydu kaç senedir.

1535465_680723598646077_449259922_n.jpg

Dün unuttuk yazmayı. Başarılı bir maç çıkardı. Ufuk şaşırtmaya devam ediyor beni. 1-2 lig maçında da denemek lazım. Malum kontenjan sıkıntısı yaşıyoruz. Yerli kaleci ilaç gibi olur...

Gönderip napıcaksın ufuku. Alacağın kaleci ufuktan çokmu farklı olacak. Klasik yedek kaleci.. Kalmasında sakınca yok

Bursaya gitmiş yazık oldu gelirken 10 yıllık kalecimiz diyorduk bir türlü patlayamadı umarım başarılı olur keşke Eray gitseydi

Geri
Üst Alt