#86 Ufuk Ceylan

Cevap: # 86 Ufuk Ceylan

Ben manisada izlemedim Ufuk'u.O yüzden pek yorum yapamıyorum bizde de çok maç yapmadı daha.Buna karşın ''Leo gitsin kaleye Ufuk geçsin'' diyen çoğu kişinin de benim gibi Ufuk hakkında çok yeterli bilgiye sahip olmadan bunu söylediğini düşünmüyorum.

Toplara çıkması bile benim için artıdır.Aykut gibi çizgide beklemesin bütün maç.

Adama top gelmedi ulan neyi güven vermedi anlamadım ki..Herkes atıp tutuyor..Adamda kaleci tipi var orası kesin..:D Wakabayashi gibi şerefsizim..:D

pişmesi ve tecrube kazanması için forma vermek gerek. Yedekte bekletip nasıl tecrube kazandıracaksınız. Boyu fiziği yerinde umarım milli takıma ve bize uzun yılar hizmet eder.

maci ozlerken arkadaslarima =

Len korkmayin bi b.k olmaz kalede ufuk var,

dedim hep

ufuk korkak bir kaleci degil, cizgide bekleyen kalecilerden degil, arka arkaya 3-4 maç ver yerine kimseye birakmaz

bi üstü j.cesar casillas gibi solak kaleciler zaten ufuk iyidir

Bir pozisyonda Ufuk kaydi rakip oyuncu'da tam ustune nisanladi. 1 e 1 pozisyondu.

Biraz sansliydi o pozisyonda, yoksa hep guzel isler yapti. Masallah, bøyle devam Kocum.

As kalecimiz Ufuk olmali Leo da bir kutuya konularak Haziran ayina kadar dondurulmali.

Gün geçtikçe dahada iyi oluyosun Ufuk. güveniyorum sana.

mehmet topalı sakatladığı bir pozisyon vardı orada topa çıkışını beğendim. Santics dönemindeki oyuncular arasında ezilen, kaybolan kaleci profilinden sonra böyle güçlü, ortalığı dağıtan bir kaleci ihtiyacımız vardı. inşallah uzun yıllar kalemizde olacak Ufuk.

Bir pozisyonda Ufuk kaydi rakip oyuncu'da tam ustune nisanladi. 1 e 1 pozisyondu.

Biraz sansliydi o pozisyonda, yoksa hep guzel isler yapti. Masallah, bøyle devam Kocum.

Kaleci dediğin biraz şanslı olacak.

Şimdi Ufuk'un Leo'dan eksiği ne ?

Boşu boşuna yabancı kontenjan yiyor.

Hemde Ufuk daha çok genç. Büyük gelecek vaadediyor.

Bence Leo'dan daha iyi bu maçda hatada yapsa daha iyi diyecektim, çünkü potansiyel var adam belli.

Ulan adam dünyanın en iyi kalecilerinden biri gibi ve olabilirde bence

maçı izleyenler cevap versin lütfen nasıl maç çıkardı ufuk

merak ediyorum bu çocuğu

yani demek istediğim bir kurarış filan var mı

gol çıkardı ımı mesela?

Kaleciler için çok zor bi zeminde iyi oyun çıkardı.. Yere erken yatmadı o pozisyonda ayağı kaydı bu da herkesin başına gelebilir.. Böyle devam ufuk

Geri
Üst Alt