Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.062
- 2.098
- 1.078
Tamam mi Tanju bey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İddiayı biz değil, tarafsız kişiler yapmış. İsnat yükümlülüğü de haliyle o kişilerde. Biz davayı izleyen ve adalet bekleyen taraftayız. Birkaç tape okudum. Hayretler içerisinde kaldım.Müddei iddiasını ispat ile mükelleftir azizim. Son zamanlarda ülkedeki guguk saati şaşması sizi de etkiledi herhalde. İddia ediyorsanız, ispat edeceksiniz. Yoksa Erman Bey'in yıldızlı logo tasarımla karşısında saygı ile eğileceksiniz. Trafolara giren kedilerle aranızdaki ittifak çalışmalarını da unutmadık. Hatta Aslan Bey alenen ve hayasızca bunu başlıkta dile getirdi. Bu işlerden haberiniz yok herhalde![]()
İddiayı biz değil, tarafsız kişiler yapmış. İsnat yükümlülüğü de haliyle o kişilerde. Biz davayı izleyen ve adalet bekleyen taraftayız. Birkaç tape okudum. Hayretler içerisinde kaldım.![]()
Tapatalk
Mırmırı, gırgırı biz bilmeyiz. Neyse, şimdi bir an düşündümde, kellenden güzel tesbih imamesi olur.Siz hayret edeceğinize biraz gayret edinSöylediğim gibi trafocu mırmırların peşine takılmış gidiyor sizin Aslan biraz dikkat edin o konuya
![]()
12 vermessen mekaninda ananas yediririm sanaOww iyi liste cikar bugun bence.Tecrubeli renktaslarimi goruyorum.
Yasaklı olmayan şarkı göndermeyi beceremeyen lobiler bizi mi eleştirir olmuş azizimMüddei iddiasını ispat ile mükelleftir azizim. Son zamanlarda ülkedeki guguk saati şaşması sizi de etkiledi herhalde. İddia ediyorsanız, ispat edeceksiniz. Yoksa Erman Bey'in yıldızlı logo tasarımla karşısında saygı ile eğileceksiniz. Trafolara giren kedilerle aranızdaki ittifak çalışmalarını da unutmadık. Hatta Aslan Bey alenen ve hayasızca bunu başlıkta dile getirdi. Bu işlerden haberiniz yok herhalde![]()
Mırmırı, gırgırı biz bilmeyiz. Neyse, şimdi bir an düşündümde, kellenden güzel tesbih imamesi olur.![]()
Tapatalk
@B. Arda Aycan ağabey yok değil mi buralarda. Yasaklı buldum diye mesaj atan olmaz umarım![]()
@B. Arda Aycan ağabey yok değil mi buralarda. Yasaklı buldum diye mesaj atan olmaz umarım![]()
12 vermem icin bana bir seyler yapman gerekecek renktasim.Hersey Karsilikli renktasim.Sen ne verirsen ona gore muamele.12 vermessen mekaninda ananas yediririm sana