87. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şiir öyle r'taş

Mevzunun ''Sis'' şiiri ile ne alakası var. Bu söz öbeğini anlamını bilerek yazmadığını düşünüyorum. Ama eğer öyle bir şey yaptı isen ve aklınca cinlik yapmaya çalışıyorsan komik değilsin.

Şimdi ben kalksam senin mesajından alıntı yapsam ve altına ''Cihan Fahişesi'' yazsam ne anlarsın ?

Ya da ha keza kalksam ''Bizim memlekette göte göt derler desem.'' Sonra da Can Yücel böyle demiş renktaş ne diyelim desem ne yaparsın.

Bak yine diyorum bilmiyordu isen sorun yok. Bilmediğin hakim olmadığın lügat-ı ve dili kullanmazsın olur biter.

Fuat acaba kimin ikinci üyeligi. Ne zaman görsem ceza yiyor.

Şimdi rapordan gördüm. Ozan gibi adama ettiği lafa bak hıyar ağasının. Almış şimdi cezasını müstehaktır böyle trollere...

Şimdi rapordan gördüm. Ozan gibi adama ettiği lafa bak hıyar ağasının. Almış şimdi cezasını müstehaktır böyle trollere...

Anlamını bilmediğini düşünüyordum ki bilmiyorum ağabey diye mesaj atmış kendisi. Benim için beyan esastır. Size zahmet olmaz ise cezasını kaldırın. Zira bilmediği kelimeleri kullanma konusunda önemli bir ders almış oldu zaten.

Anlamını bilmediğini düşünüyordum ki bilmiyorum ağabey diye mesaj atmış kendisi. Benim için beyan esastır. Size zahmet olmaz ise cezasını kaldırın. Zira bilmediği kelimeleri kullanma konusunda önemli bir ders almış oldu zaten.
Bilmediğin kelimeyi niye kullanırsın arkadaş ben de bunu anlamıyorum. Neyse cezai konularla alakalı benim bir dahlim olmadı hiçbir zaman. O yüzden Alpay Asma kardeşim uygun görüyorsa kaldırsın cezayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt