87. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son puanlamaya gelmiş bulunuyoruz.

2. sıradaki Hakan Sarı'dan geliyor puanlar ve Alpay yada Muhammed şampiyon olma şansı olan arkadaşımız.

24. Puanlar Hakan Sarı dan geliyor.

7 Peter Gabriel - The Book of Love
6 Vashti Bunyan - Train Song
5 Baris Manco - Halil Ibrahim Sofrasi
4 Hümeyra - Kördüğüm (1969)
3 David Guetta - Dangerous (Official video - radio edit) ft Sam Martin
2 Beethoven - Moonlight Sonata
1 Sandro-Maria magdalena

12 MİRKELAM / HATIRALAR
10 Nightwish- Swanheart Lyrics
8 ANNA RF - Raining in the desert

Son düzenleme:
Şampiyon olan ve kürsüde yer alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. :hat:

Şimdi gidip dinlenmeye devam edeyim.

12 MİRKELAM / HATIRALAR
10 Nightwish- Swanheart Lyrics
8 ANNA RF - Raining in the desert

GodNrV.png

Tanju Karayel

Onca spoilerı Mirkelam'ı mı görmek için açtım şimdi?

@Alpay Asma tebrikler ağabey yarışma tarihinde anlaştığımızı umuyorum. :D
@Hakan Sarı tebrikler...

@Tanju Karayel normalde organizatörün her mesajına beğeni atmam ama hasta halinle gösterdiğin çaban için teşekkürler... :)

@Alpay Asma tebrik ederim abim. Yine kupa elinde çocuklar gibi şen sokaklarda çıplak ayak ile koşturuyorsun.

@Hakan Sarı Kürsü'de iki porsuğun arasına girmek büyük başarı. Tebrik ederim.

@Muhammed Safa Eker Senin şampiyon olmanı bekliyordum ama olsun iyice alıştın kürsüye. Alpay ağabeyini sonuna kadar zorladığın için tebrik ederim.

@Tanju Karayel asıl teşekkür sana. Rahatsızlığına rağmen buradaki insanları kırmayıp yarışmayı düzenlediğin ve hasta hasta sonuçları açıkladığın için cennetlik oldun :D Yine Porsuk şampiyonluğu açıklamanda cabası :D

Benim şarkı için ise başarılı bir yarışma oldu. Beklemediğim oranda puan aldı ki buna sevindim. Demek ki dinlenmiş. Ayberk'de katılmış olsa yarışmaya kesin kürsü görürdü şarkı.

Son düzenleme:
@Alpay Asma tebrikler kardeşim :D Aslı olmayan şike şaibe iddialarına yine sahada cevap vererek lobini gururlandırdın :D 13. şampiyonluğun hayırlı olsun. Artık senden de bir yarışma bekliyoruz :D
@Hakan Sarı tebrikler rütbedaş :)
@Muhammed Safa Eker tebrikler kardeşim :D

@Tanju Karayel hasta halin ile bizi kırmadın ve yine harika bir yarışma düzenledin kardeşim eline emeğine sağlık :hat: Lakin spoiler olayını biraz abartmışsın gibi geldi bana :D

Yok artik yine mi Alpay arkadas. Adam bir ara yaristan koptum diyordu sonunda yine sampiyon oldu vay anasini.

Tebrikler Alpay Asma @Hakan Sarı @Muhammed Safa Eker

Senin de eline saglik kardesim hasta hasta yordu millet seni :D Tanju Karayel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt