Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.807
- 8.848
- 2.163
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Alpay Asma tebrik ederim abim. Yine kupa elinde çocuklar gibi şen sokaklarda çıplak ayak ile koşturuyorsun.
@Hakan Sarı Kürsü'de iki porsuğun arasına girmek büyük başarı. Tebrik ederim.
@Muhammed Safa Eker Senin şampiyon olmanı bekliyordum ama olsun iyice alıştın kürsüye. Alpay ağabeyini sonuna kadar zorladığın için tebrik ederim.
@Tanju Karayel asıl teşekkür sana. Rahatsızlığına rağmen buradaki insanları kırmayıp yarışmayı düzenlediğin ve hasta hasta sonuçları açıkladığın için cennetlik oldunYine Porsuk şampiyonluğu açıklamanda cabası
Benim şarkı için ise başarılı bir yarışma oldu. Beklemediğim oranda puan aldı ki buna sevindim. Demek ki dinlenmiş. Ayberk'de katılmış olsa yarışmaya kesin kürsü görürdü şarkı.
O son puanları göreceğiz diye ömrümüzden ömür gitti kardeşimSpoiler olayında pc de bir sıkıntı oldu o kadar çok gözükmüyordu ama niye oldu anlamadım. Neyse düzelttim ama sonuna kadar tıklayan arkadaşlar kusuruma bakmasın.
O son puanları göreceğiz diye ömrümüzden ömür gitti kardeşim![]()
![]()
O son puanları göreceğiz diye ömrümüzden ömür gitti kardeşim![]()
![]()
Aynen kaptık ama kardeşim bir işe yaramadıDiğerleri için sonuç iyi olmadı ama sen 12 yi kaptın ağabey en azından![]()
@Alpay Asma @Hakan Sarı @Muhammed Safa Eker tebrikler
Senin de eline saglik kardesim @Tanju Karayel
Bu işte şike döndü ama olsun.:atess:
Gary Moore - Always Gonna Love You [HD] - YouTub
Reis.
Olur tabi olmaz mıYine telefondan takip ettim yine ugurlu geldi.
Yarışma sözüm sözdur. Yalnız bugün eve 12 den sonra varabilecegim.
Yarın akşam düzenlesem uygun olur mu sizin için?
Dün şarkını tespit ettim puan vermeyeceğim falan diyordun ne olduD
Vermişmiyim.
Yarisma istiyoruz.Birinci olacagim bu sefer![]()