- 30 Mayıs 2011
- 22.008
- 1.175
- 1.503
Unutmuyayim diyorum unutursam hemen atiyorsunuz![]()
Unutmazsın harhalde ben mention atarım sana

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Unutmuyayim diyorum unutursam hemen atiyorsunuz![]()
Tapadan mention gelmiyor kiUnutmazsın harhalde ben mention atarım sana![]()
Tapadan mention gelmiyor ki![]()
Sarkim hazir gonder de gondereyimKardeşim o zaman sık sık foruma göz atacaksın yoksa güzelim yarışmayı kaçırırsın.
Ben daha ne yapayım mention atıyorum, yarışmaya adınını da yazarız ama şarkını bir ara yollarsın sende.
Sarkim hazir gonder de gondereyim![]()
Tuncay şimdi yarışma başlamadan senin şarkını kabul edersem bundan sonra inan çoğu kişi bu şekilde önceden şarkı göndermek isteyecek. Kural bir kere çiğnenirse arkası kesilmez. O yüzden sende imkanları zorla ve yarışma başladıktan sonra gönder olur mu?
Hiç müsait olduğun bir saat yok mu, telefondan foruma girmen için.
Yarışma başvuruları bitince kafana göre bir Barış Manço şarkısı koyuver gitsin![]()
Eger diskalifiye olursam burada katliam cikaririm bilesinTuncay şimdi yarışma başlamadan senin şarkını kabul edersem bundan sonra inan çoğu kişi bu şekilde önceden şarkı göndermek isteyecek. Kural bir kere çiğnenirse arkası kesilmez. O yüzden sende imkanları zorla ve yarışma başladıktan sonra gönder olur mu?
Hiç müsait olduğun bir saat yok mu, telefondan foruma girmen için.
Agabey inceden inceden laf vurmalarYarışma başvuruları bitince kafana göre bir Barış Manço şarkısı koyuver gitsin![]()
Haksız mı kardeşim?Agabey inceden inceden laf vurmalar![]()
Bu defa yabanci agabey siz kulus kurup puan vermiyorsunuz yerli sarkilara.Haksız mı kardeşim?![]()
Biliyoruz kardeşim merak etmeKedi stili mi girsem, porsuk stili yoksa komodin mi?
Üç türün de iyi şarkıları elimde mevcut şu an.![]()