- 14 Haziran 2009
- 28.932
- 12.994
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AhahahhahahahhSon sampiyon Mert GÜLMEZ in puanlamsi geliyor denilecek yarin ben bu gece uyuyamam ������
Tanju'nun kıymetini bilin laykını eksik etmeyin diyoruz işte boşuna demiyoruz![]()
![]()
Ne yaziyor gozukmuyor kardesim ?Begendin mi avatari mi![]()
Ne yaziyor gozukmuyor kardesim ?
Tapatalktan goremiyomNasil gözükmüyor la:atess:
Bugun mu 89. Yarisma.Erman Türker ağabey sana zahmet 89 için bir logo ricam olacak.
Birde diğer konuştuğumuz konunun logosunu bekliyorum haberin olsun, boş olduğun vakit tabi![]()
Buyur kardeşim@Erman Türker ağabey sana zahmet 89 için bir logo ricam olacak.
Birde diğer konuştuğumuz konunun logosunu bekliyorum haberin olsun, boş olduğun vakit tabi![]()
Bugun mu 89. Yarisma.
Sarkimi birazdan gonderirim ise gidecem bugun gece aksam calisacam once gondersem olur demi.Evet ilerleyen saattlerde açaçağım konuyu.
Şimdiden yerli bir şarkı aramaya başla kardeşim![]()
Bugun mu 89. Yarisma.
Hiç beğenmedim iğrenç olmuşBegendin mi avatari mi![]()
Sarkimi birazdan gonderirim ise gidecem bugun gece aksam calisacam once gondersem olur demi.
Unutmuyayim diyorum unutursam hemen atiyorsunuzTelefondan gönderme şansın yok mu?
Jon Snow versiyonu ile girersen eğer gülerken yanlışlıkla 12 puan verme ihtimalim var
Unutmayacaksın kardeşim o zaman hayret bişeyUnutmuyayim diyorum unutursam hemen atiyorsunuz![]()