- 26 Ağustos 2009
- 13.152
- 232
- 1.388
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi lütfen geri döndük bir kerem once Aslan kardesim sonra ben?Kazansın komodinler biraz yıldız alsınlarMırmırların tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş gibi duruyor
![]()
Mırmırlar gitti hakikatenKazansın komodinler biraz yıldız alsınlarMırmırlar tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş gibi duruyor
![]()
Mırmırlar gitti hakikatenEh dediğin gibi komodinler de arada birkaç şampiyonluk alıp yıldız arttırsınlar ve alttan mırmır lobisini sıkıştırsınlar
![]()
Hem bu logo nedir allasen?Şuna adam gibi 2. yıldızı taksınlar :asd22:
Komodin dediğin nedir ki zaten yürüyen odunO ne la yürüyen sopa gibi![]()
Ben de pişman oldum kardeşim şarkımı değiştirdiğimeWhite Snake ile önümüzde ki 2-3 Yarışmadan birine ben de girmeyi düşünüyordum.
Şampiyon olmaz anlarım da ilk 10 dışında kalması skandal.
@Erman Türker agabey ilk sarkin daha fazla iş yapabilirsdi bence. Hoş bu da sonradan açıldı.
@Ozan Tokgöz Ağabey yine spesifik bir eser ile girmiş
@B. Arda Aycan ağabeyin şarkısı da bence güzeldi o da daha yukarıda olmalıydı.
@Aslan Türkoğlu Scorpion için bir 5-10 yarışma daha vardı sanki. Kötü değil ama sıralama da etkiledi bu durum.
Mykonos bilmediğim ama fena olmayan bir şarkı imiş. İsmine bakınca disko disco sandım ama tini akılda kalıcı.
Komodin dediğin nedir ki zaten yürüyen odun![]()
![]()
@Tuncay Van ben sana ne demiştim? O şarkı ilk 5' e giremez demiştim, bizim zamanımızda kalmış o parçalar, yaşlandık artık![]()
Sagol canım kardesim.?Vay Mert Başkan şampiyonluğun hayırlı olsun.![]()
Tesekkurler kardesim estagfurullah bu saltanati yikacagimizi aylar once solemistik.Tebrikler Mert
1. kez şike yapmadan kazanan üyemiz oldu sonunda :005: