88. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mert GÜLMEZ!

Bu arada adımı sağ tarafta görünce ben :

Bir dahaki yarisma biraz geç olsunda biraz mahallede havali havali gezeyim?

Haydi 89. Başlığı açınız. Asıl parçam ile katılmadım. Aceleyle La Caution ile katılmıştım. Şimdi ki epey sükse yapacaktır.

Kazansın komodinler biraz yıldız alsınlar :D Mırmırlar tarihin tozlu sayfalarına gömülmüş gibi duruyor :D
Mırmırlar gitti hakikaten :D Eh dediğin gibi komodinler de arada birkaç şampiyonluk alıp yıldız arttırsınlar ve alttan mırmır lobisini sıkıştırsınlar :D

4bVZG0.png

Hem bu logo nedir allasen? :D Şuna adam gibi 2. yıldızı taksınlar :asd22:

Mırmırlar gitti hakikaten :D Eh dediğin gibi komodinler de arada birkaç şampiyonluk alıp yıldız arttırsınlar ve alttan mırmır lobisini sıkıştırsınlar :D

4bVZG0.png

Hem bu logo nedir allasen? :D Şuna adam gibi 2. yıldızı taksınlar :asd22:

O ne la yürüyen sopa gibi :D

White Snake ile önümüzde ki 2-3 Yarışmadan birine ben de girmeyi düşünüyordum.

Şampiyon olmaz anlarım da ilk 10 dışında kalması skandal.
Erman Türker agabey ilk sarkin daha fazla iş yapabilirsdi bence. Hoş bu da sonradan açıldı.
Ozan Tokgöz Ağabey yine spesifik bir eser ile girmiş
B. Arda Aycan ağabeyin şarkısı da bence güzeldi o da daha yukarıda olmalıydı.
Aslan Türkoğlu Scorpion için bir 5-10 yarışma daha vardı sanki. Kötü değil ama sıralama da etkiledi bu durum.

Mykonos bilmediğim ama fena olmayan bir şarkı imiş. İsmine bakınca disko disco sandım ama tini akılda kalıcı.

White Snake ile önümüzde ki 2-3 Yarışmadan birine ben de girmeyi düşünüyordum.

Şampiyon olmaz anlarım da ilk 10 dışında kalması skandal.
@Erman Türker agabey ilk sarkin daha fazla iş yapabilirsdi bence. Hoş bu da sonradan açıldı.
@Ozan Tokgöz Ağabey yine spesifik bir eser ile girmiş
@B. Arda Aycan ağabeyin şarkısı da bence güzeldi o da daha yukarıda olmalıydı.
@Aslan Türkoğlu Scorpion için bir 5-10 yarışma daha vardı sanki. Kötü değil ama sıralama da etkiledi bu durum.

Mykonos bilmediğim ama fena olmayan bir şarkı imiş. İsmine bakınca disko disco sandım ama tini akılda kalıcı.
Ben de pişman oldum kardeşim şarkımı değiştirdiğime :red: Rockvision tarzı konsept bir yarışma olsa rising force iyi bir seçim olurdu lakin bu yarışmaya birkaç gömlek fazla geldi :D

Bir daha ki yarışmada kürsü işgali yapacağız !!! Komodolar olarak.

@Alpay Asma Eline sağlık dostum teşekkürler.

@Mert GÜLMEZ @Teoman Eraslan @Yasin Yıldırım Tebrikler beyler.

---

Yarışmayı takip edemedim ama iyi ki de etmemişim 2 yarışmadır sevdiğim şarkıların sıralaması yarışmadan soğuttu yeminle. Ligin dibine demir attık. :DD

Son düzenleme:
Tuncay Van ben sana ne demiştim? O şarkı ilk 5' e giremez demiştim, bizim zamanımızda kalmış o parçalar, yaşlandık artık :D

Tebrikler Mert

1. kez şike yapmadan kazanan üyemiz oldu sonunda :005:

Geri
Üst Alt