88. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mert GÜLMEZ!

White Snake ile önümüzde ki 2-3 Yarışmadan birine ben de girmeyi düşünüyordum.

Şampiyon olmaz anlarım da ilk 10 dışında kalması skandal.
@Erman Türker agabey ilk sarkin daha fazla iş yapabilirsdi bence. Hoş bu da sonradan açıldı.
@Ozan Tokgöz Ağabey yine spesifik bir eser ile girmiş
@B. Arda Aycan ağabeyin şarkısı da bence güzeldi o da daha yukarıda olmalıydı.
@Aslan Türkoğlu Scorpion için bir 5-10 yarışma daha vardı sanki. Kötü değil ama sıralama da etkiledi bu durum.

Mykonos bilmediğim ama fena olmayan bir şarkı imiş. İsmine bakınca disko disco sandım ama tini akılda kalıcı.

İyi de aziz kardeşim, Scorpions 1-2 şarkısı dışında zaten bırak şampiyon olmayı, kürsü bile görmemiş, aslında son derece talihsiz bir grup. Sanki her katıldığında derece yapıyormuş gibi bir algı var. Yani erken falan değildi.

İyi de aziz kardeşim, Scorpions 1-2 şarkısı dışında zaten bırak şampiyon olmayı, kürsü bile görmemiş, aslında son derece talihsiz bir grup. Sanki her katıldığında derece yapıyormuş gibi bir algı var. Yani erken falan değildi.

Scorpions ile herkes birer kere katıldı herhalde nerdeyse. Hep 1. olmayı beklerken 6-10. falan olunca millet buna da ben vermiyorum diyerek puan vermiyor da olabilir. :D

Scorpions ile herkes birer kere katıldı herhalde nerdeyse. Hep 1. olmayı beklerken 6-10. falan olunca millet buna da ben vermiyorum diyerek puan vermiyor da olabilir. :D

Böyle bir durum varsa bence bitirelim zaten yarışmayı. İyi şarkı iyi şarkıdır. Yarışmanın amacı da kendince beğendiğin iyi şarkılara puan vermek. Puanlama yaparken keyfi davranmamak lazım. Bunu beğendim ama sırf gıcıklık olsun diye puan vermiyorum, bu geçen yarışmada yarıştı o yüzden puan vermiyorum gibi bahaneler üretmek saçma bence.

@Alpay Asma Eline sağlık dostum teşekkürler.

@Mert GÜLMEZ @Teoman Eraslan @Yasin Yıldırım Tebrikler beyler.

---

Yarışmayı takip edemedim ama iyi ki de etmemişim 2 yarışmadır sevdiğim şarkıların sıralaması yarışmadan soğuttu yeminle. Ligin dibine demir attık. :DD
Vangelis'e puan vermeyen, Milli takım şarkısına puan veren bir güruhtan artık ben bişey beklemiyorum Can. Ajdar'ın sanat eserleriyle gireceğim bir dahaki yarışmaya. Kesin ilk 5 te bitirir.

Tapatalk

Son düzenleme:
Akşam yarışma konusunu acayim mi?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakalım yine hangi şaheser yerin dibine girecek. Deneyimizi yapalım.

Sol tarafta bitireyim bari bu akşamki yarışmayı :asd22:

Dinozorları etkileyecek 1 şaheser buldum an itibariyle, puan vermeyinde görelim hodri meydan

Akşam yarışma konusunu acayim mi?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topicin Tanju Karayel eurovisyon yarişmasi diye degiştirilmesini rica ediyorum. adam yarişma yapmak için dogmuş

Geri
Üst Alt