#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptığı hareket disiplin talimatında kırmızı kart ise dahi, profesyonelce davranmadığı için eleştirebiliriz kabul ederim ancak kimse hakemin kötü niyetli olmadığına ikna edemez beni. Olcay'a o tekmeden sonra araya girip kırmızıyı şak diye çıkartmayan hakem kötü niyetlidir. Kavga çıksın, ben de fırsatı değerlendireyim düşüncesindedir.

Bunun dışında insani olarak takım arkadaşını koruma içgüdüsüyle Olcay'ı itmesini anlıyorum ve sonuna kadar hak veriyorum. Ama keşke yüze doğru hamle etmeseydi. Profesyonel futbolcu olarak buna dikkat etmeli. Bu olay geçiştirmeye gelmez, gerekli uyarılar yapılmalı.

Acik konusmak gerekirse, bursa maci haric oynadigi butun maclarda beni tatmin etmedi, zaten transfer etmeden oncede bazi suphelerim vardi

Belhanda icin de aynisi gecerli, yetenekli topcular fakat 1 mac iyi 3 mac kotu oynuyorlar, super lig'de boyle zayif defanslari ezip gecmeleri gerekirken daha pozisyon bile yaratamiyorlar

Ha son 2-3 mactir Feghouli yerinde oynamiyor oda var ama yinede mac icinde takima fazla katkisi yok, Garry'nin ilk haftalarda gosterdigi performans bana gore daha iyi

Kırmızı yemesi hayırlı oldu.
Rodrigez ile tekrar baskılı oyuna döneriz. Feg klubeye döner.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün akşam ilk yarıda takımın tek top taşıyıp pozisyon yaratan oyuncusuydu hala eleştirenler var. Kanatlarda sakatlık veya ceza olmadıkça her daim Feghouli ve Garry oynamalı. 3-2 kazandığımız Karabük maçını hatırlamıyor musunuz? Pozisyon rekoru kırmıştık. Çünkü 2 kanatta çok iyi işliyordu, bu ikisinden biri olmadığı zaman da Yasin oynamalı, Tolga değil.

Dün akşam ilk yarıda takımın tek top taşıyıp pozisyon yaratan oyuncusuydu hala eleştirenler var. Kanatlarda sakatlık veya ceza olmadıkça her daim Feghouli ve Garry oynamalı. 3-2 kazandığımız Karabük maçını hatırlamıyor musunuz? Pozisyon rekoru kırmıştık. Çünkü 2 kanatta çok iyi işliyordu, bu ikisinden biri olmadığı zaman da Yasin oynamalı, Tolga değil.

İlk dediğini göremeyen adam ne anlatsan anlamaz, boşver.

Adam gibi td olsa ne belhanda ne feghouli bu hareketleri yapamaz.Takımda disiplin sorunu olduğu son 1 aydır iyice belli olmaya başladı. Tudoru kimse iplemiyor bile. Sneijder meselesine falan girmek istemiyorum ama tudorun oyuncu idare etme yeteneğinin sıfır olduğu belli. Abuk subuk yerlerde gomisi falan da çıkarıp duruyor,onu da küstürecek bu adam yakında. Bayern gibi bir takım bile yıldızlarla geçinemiyor diye ancelottiyi 6. haftada postladı. Devre arasını falan beklersek iş işten geçmiş olacak.

Ilk defa yazıyorum..burda abartıldığının yarisinin yarısı anca..

Gelmesin dedigimiz arda donunda sallar bunu

Arda ilk olarak Serdar Gürler gibilerini Donunda sallamaya calissin

galatasaray-arda-turan-icin-barcelona-ya-10-9923560_2072_o.jpg

Dün feghouli olmasa kaleye gidemezdik,zaten gidemedik ama adam mariano ile top tasiyan oyuncuydu en azindan birseyler denediler

şu an beklenen performansi göstermedi ama gösterecek inş

biraz sabirli olalim

Şu ana kadar hayal kırıklığı..bilhassa fener ve bu maçta hiç sorumluluk almadı..hani kocaman hırbosu valbuenayı eleştiriyorya pozisyon sadakati yok diye..bizim feghouli de bu sadakat 10 numara..hocası ne diyorsa yapıyor ancak..adamı geçersin geçemezsin orası ayrı ama dene be kardeşim zaten takımda rakip eksilten çalımbaz adam yok hiç

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Sen bir kanat oyuncunu defansif orta sahalari ile stoperlerin arasina koyup kitlersen, tabiki performans alamazsin.

Adamin her sag tarafina gelisinde hem Mariano hem kendisi canlandi, oraya hareket geldi.

Hocanin beyinsiz olmasiyla birlikte oyuncu istedigi performansi sagliyamiyor, Feghouli sucsuz.

---------------------------

Forum'da ayrica herkes alismis, yok efendim niye itmis niye soyle yapmis, takim arkadasi tekmelenio napicak yani kari kilikli kaptan selcuk gibi oturup izliyecekmi? Iyi yapmis iste, serefsiz olcay'a iyi oldu, keske gozune soksaydi elini.

Sag kanadimiz Mariano feghouli gibi Avrupanin B class durumuna girebilecekken, bizim beceriksiz bunu merkezde kullanmaya calisiyor...
hayalimdeki iki kanadi olusturabiliyoruz aslinda.

Solda freni patlamis dikine giden kanat ( Linnes+Gary) . diger taraf assiste yakin, pasa yakin adam eksilten ikili ( Fegh+Mariano).

Feghouli PFDK'ya sevk edildi mi ? Edilmediyse 1 maclik ceza yiyecek sadece (gerek bu. Maicona ceza verirlerdi kirmiziyi yeseydi. O nun yaptigi daha sertti aslinda :D . Hakem ikisini karstirmis galiba )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt