Güzel arkadaşım adamın kötü oynadığını zaten biliyoruz, bir kere yorumlarımı oku ya, maçtan sonra ki yorumumu oku en basitinden. Ne demişim ? Böyle oynarsa 11'de yer bulamaz kendine ki doğrusu da budur demişim. Sen kalkmış ne diyorsun.
Bir kere Elano geçen sene ofansif orta saha oynadığı her maç iyi oynadı, aksini söyleyemezsin çünkü hakikaten iyi oynadı göz var nizam var yani. Bunun dışında ki maçlarda da elinden geleni yaptı, mücadelesini ve gayretini de gösterdi. Ve senin futbolu bilen bir insan olduğunu kabul edersek her futbolcunun fizik yapısının bir olmadığını anlarsın. Ona bakacak olursak Servet 2007/2008 sezonunda o kadar sakatlıklara rağmen 90 dakikayı çıkarıyordu neredeyse. Yani tamamen oyuncuyla ilgili bir durum bu. Ayrıca Elano 40 küsür milli maça çıktı, 2 maçta oynadığı oyunu genele almışsın, buna da birşey demiyorum, saygı duyuyorum ve ekliyorum;
Bu performansını sürdürmeye devam ederse zaten yedek kalır ki normali de budur. Devre arasına kadar böyle devam ederse de satılır...