#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Güzel arkadaşım adamın kötü oynadığını zaten biliyoruz, bir kere yorumlarımı oku ya, maçtan sonra ki yorumumu oku en basitinden. Ne demişim ? Böyle oynarsa 11'de yer bulamaz kendine ki doğrusu da budur demişim. Sen kalkmış ne diyorsun.

Bir kere Elano geçen sene ofansif orta saha oynadığı her maç iyi oynadı, aksini söyleyemezsin çünkü hakikaten iyi oynadı göz var nizam var yani. Bunun dışında ki maçlarda da elinden geleni yaptı, mücadelesini ve gayretini de gösterdi. Ve senin futbolu bilen bir insan olduğunu kabul edersek her futbolcunun fizik yapısının bir olmadığını anlarsın. Ona bakacak olursak Servet 2007/2008 sezonunda o kadar sakatlıklara rağmen 90 dakikayı çıkarıyordu neredeyse. Yani tamamen oyuncuyla ilgili bir durum bu. Ayrıca Elano 40 küsür milli maça çıktı, 2 maçta oynadığı oyunu genele almışsın, buna da birşey demiyorum, saygı duyuyorum ve ekliyorum;

Bu performansını sürdürmeye devam ederse zaten yedek kalır ki normali de budur. Devre arasına kadar böyle devam ederse de satılır...

Kisiye ayri fikirdir, saygi duyarim fakat; Elano en iyi maclarini orta alanin geri planinda oynadi.

Elano'nun en iyi maçı Beşiktaşa karşıydı.Ancak her kötü futbolcunun senede bir iyi maçı olur.B.özbekte hertha berlin mçında mükemmeldi, Sarpta geçen seneki G.antep maçında.

Elano'nun bize uymaması onun kötü futbolcu olduğunu göstermez.Muhtemelen bundan sonra yedek kalacaktır ama kalitesini tartışmak bize düşmez.

Sabri'nin yokluğunda bir de sağ bekte deneyelim, milli takımında oynamış oralarda birkaç kez.

Kendisinin ilk 11 başladığı maçları veya sonradan oyuna girdiği maçların kalan dakikalarını izlememeye karar verdim. Oyundan çıkınca arkadaşlar arayıp "Elano çıktı aç maçı " diyorlar. Öyle izliyorum. Daha da sinir katsayımı yükselttiği için böyle bir karar aldım. Ve bu arkadaş bu takımdan "kovulmadıkça" (satıldıkça demiyorum dikkat buraya) asla içim soğumayacak. Bunun yerli versiyonu bu takımda asla ve asla oynayamaz. Yedek bile olmaz. Bu haliyle Elano Manisaspordan daha iyi bir takımda dahi oynayamaz. İstediği kadar kaliteli olsun beni ilgilendirmiyor. Ben burda oynadığı futbola bakarım. Ve oyna-ma-dığı da ortada.

Mactaydım oynadımı oynamadımı anlamadım bile bi futbolcu bu kadarmı dengesiz oynar 1-2 sezonda aklım almıyor daha düne kadar hayranlıkla izlersin cityde bize gelir direk muayen günündeki hatun gibi

Kendisinin ilk 11 başladığı maçları veya sonradan oyuna girdiği maçların kalan dakikalarını izlememeye karar verdim. Oyundan çıkınca arkadaşlar arayıp "Elano çıktı aç maçı " diyorlar. Öyle izliyorum. Daha da sinir katsayımı yükselttiği için böyle bir karar aldım. Ve bu arkadaş bu takımdan "kovulmadıkça" (satıldıkça demiyorum dikkat buraya) asla içim soğumayacak. Bunun yerli versiyonu bu takımda asla ve asla oynayamaz. Yedek bile olmaz. Bu haliyle Elano Manisaspordan daha iyi bir takımda dahi oynayamaz. İstediği kadar kaliteli olsun beni ilgilendirmiyor. Ben burda oynadığı futbola bakarım. Ve oyna-ma-dığı da ortada.

Mustafa Sarp,Barış Özbek,Ayhan Akman,Servet Çetin bu takımda halen oynuyor.Elano'nun oynaması beni o kadar rahatsız etmez.Kaliteli bir futbolcu uyuşmazlık olduğu ortada. Ama çok peşin hükümlü yazmışın.

Ben hala soyle bı kadro ıle maca cıksak ne olr dıye merak edıyorum belkı yenrız belkı yenılırız fark yerız bılemıyorum ama tekbıldıgım orta alanda pas yapan adamlar izleriz

Ufuk

Sabri ---Neill----Servet----İnsua

Cana--Elano

Aydın----Misimovic--------Arda

--Baros--

Yav ben hala anlamıyorum biz Elano'yu niye aldık . Hazır değil bizde kimse .nerdeyse 5 hafta oluyo yav . Yürümüz koşmaz çalım atamaz ikili mücadeleye giremez nesi bunun 3.5 milyon anlamadım gitti . Devre arasında birileri alır inşallah 6 ya 7 ye :S

3e 5e bakılmadan satılmalı.Sahtekar Brezilyalı istemiyoruz artık!

Mustafa Sarp,Barış Özbek,Ayhan Akman,Servet Çetin bu takımda halen oynuyor.Elano'nun oynaması beni o kadar rahatsız etmez.Kaliteli bir futbolcu uyuşmazlık olduğu ortada. Ama çok peşin hükümlü yazmışın.

Servet, Elano'nun verdiğinin 10 mislini veriyor..

Ulan bi futbolcu hiç mi bi şey oynamaz ya yemin ediyorum mustafa sarp daha faydalı oldu bize

Ben hala soyle bı kadro ıle maca cıksak ne olr dıye merak edıyorum belkı yenrız belkı yenılırız fark yerız bılemıyorum ama tekbıldıgım orta alanda pas yapan adamlar izleriz

Ufuk

Sabri ---Neill----Servet----İnsua

Cana--Elano

Aydın----Misimovic--------Arda

--Baros--

teoride olabilir aslında ayhan'nın yaptığını yapar üstüne takımı ileri iyi çıkartır ki bence bunu F.R kesin deneyecektir

Yılda 3.5m euro alıyor bir yere gitmez.. O parayı verecek kulup yok sözleşmesi bitene kadar bizde kalır.

Elano'yu niye aldık? Haldun Üstünel yuuh! gibi iki yüzlü yazılar yazmak yersiz.

Çünkü Elano bu takıma geldiğinin açıkladığı gün, Burda Abdullah Taşan'dan tut bana kadar herkes sevinçten çıldırmıştı. Şimdi "niye aldık bu adamı? başkası alınamaz mıydı?" gibi eleştiri yapmak ikiyüzlülük olur.

Geri
Üst Alt