#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

2.yarı ilk yarıdan daha etkisiz olmasının sebebi takım halinde biraz daha defans yapmamız ve ilk yarıda ki gibi ofansı düşünmememiz olabilir mi acaba :) ?

İyi dediğiniz adam Ayhan'dan iyi değildi. İkinci yarı izledim sadece, vasatı aştığını göremedim şahsen. İlk yarıda iyi oynamış diyorlar.

Elano sadece 45-50. dakikalarda iyi oynasa 45-50 arasını izlemedim diyecek.

Onur bence futboldan anlıyor.(Elano konusu haricinde.) Gayet iyi yorumları var.

Ama bu herif futboldan 1 gram çakmıyor yahu. :o

İyi dediğiniz adam Ayhan'dan iyi değildi. İkinci yarı izledim sadece, vasatı aştığını göremedim şahsen. İlk yarıda iyi oynamış diyorlar.

Seni şu forumda takip eden biri sanar ki futbolla çok içli dışlı, çoğu ligi ve oyuncuyu takip ediyor. Ama daha taraftarı olduğun takımın en önemli maçını izlemiyorsun doğru düzgün. İlk yarı süperdi. Gapağı daktı.

Barış özbek'e futbolcu değil derken dönemin Bundesliga lideri Herha maçında döktürmüştü mesela.Elano hakkında kim haklı sezon sonu görebiliriz ancak.Yoksa haftaya olacak kötü oyununda ''Ne oldu lan'' deyip basabilirim bu topiği.

Haftaya olacak kötü oyununda tek diyeceğim: Yetenekli ve iyi oyuncu ama bugun kötüydü. Yetenekli olduğunu bu maç ispatladı mı? Evet.

Yetenek sonradan kazanabileceğin ya da kaybedebileceğin birşey mi ? Hayır.

Gelecek hafta kötü olması yeteneksiz olduğunu mu gösterir ? Hayır.

Bu attığım son mesajdır. Çünkü tartısma ilerlemiyor bir türlü. Aynı cevabı verdim, aynı cevabı aldım 3 seferdir.

İkinci yarı denildiği gibi pek iyi değildi. Ama ilk yarı 1.5 yılın en iyisini oynadı bence.

Abi takım iyi olunca Elano'da iyi oynuyor.2.yarı takım defans yaptı,Elano'da geriye çekildi.Hatta 1-2 tane önemli pası vardı.Takımın iyi oynayıp Elano'nun kötü oynadığı maç gösterebilirmiyiz?Şüpheli.

2.yarı ilk yarıdan daha etkisiz olmasının sebebi takım halinde biraz daha defans yapmamız ve ilk yarıda ki gibi ofansı düşünmememiz olabilir mi acaba :) ?

İkinci yarının genelinde takım olarak etkisizdik zaten, defansı düşündük.

Mac eksigi olmasaydi ilk yaridaki perfomansini ikinci yaridada devam ettirirti, neyse bunada sükür (:

5325.jpg

adam hard ya ötesi yok proplayer ben seviyorum bu adamı lafta söyletmem ilk yarıdaki defansı dizdiği pozisyonda ayakta alkışladım süpersin elano blumer :D

Serhat ve Onur beni yanıltmadılar.

Form grafikleri çok iyi bu maçta bile adama sallamışlar :).

İlk defa forması ıslandı. Aynı Brezilya milli takımındaki gibi. Tebrikler...

Harikaydı Hagi etkisi işe yaramış gerçekten..

Kalitesini ortaya koydu inşallah böyle devam eder..

Adam cok gucsuz nasil bir vucud yapisi var anlamiyorum, biraz guclense super futbolcu olurdu kondisyonu 60 larda bitiyor

Geri
Üst Alt